Emeklilerin yüzde 20’si oy verse iktidar oluruz

Türkiye Emekliler Partisi Genel Başkanı, özel sektörden emekli Ahmet Duman emeklilerin, seçimlerde geleceğe yönelik vizyonu olan partilere oy vermediğini iddia etti. Duman “Emeklilerimizin yüzde 20’si partimize oy verse TBMM’de oluruz ve emeklilerin sesini siyasetçilere daha güçlü duyururuz” dedi.

Emeklilerin yüzde 20’si oy verse iktidar oluruz
Yayınlanma:

Türkiye Emekliler Partisi Genel Başkanı Ahmet Duman emeklilerden şikayetçi olduğunu söyledi.

Türkiye Emekliler Derneği lokalinde anadolugazete.com.tr muhabirinin sorularını yanıtlayan Ahmet Duman “Türkiye’de 16 milyon emekli var. Bunların büyük bir bölümü asgari ücretin altında maaş alıyor. Bırakın asgari ücret üzerinde maaş alanları; asgari ücretin altında maaş alan emeklilerimizin yüzde 20’si oy verse TBMM’de temsil ediliriz” dedi.

Kurucu Genel Başkanı Ankara Polatlı doğumlu olan ve 2005 yılında Elektronik Astsubay olarak emekliliğe ayrılan Cengiz Erten olan Türkiye Emekliler Partisi emekliye ulaşamamaktan şikayetçi.

Parti içi çekişmeler nedeniyle istifa eden Kurucu Genel Başkan Erten’den sonra Genel Başkan olan havacılık sektöründe faaliyet gösteren şirketlerde işçi ve yönetici olarak çalışan Ahmet Duman’ın Genel Başkanlığa getirildiği TEP gelecek seçime hazırlanıyor.

Kendisini “Genel Başkan olmaya çalışan Genel Başkanım” diye tanımlayan Ahmet Duman, 42 ilde örgütlendiklerini ve yakın zamanda bu sayının daha da artacağını söyledi.

Medyanın kendilerine yeteri kadar yer vermemesinden de şikayetçi olan Duman, parti örgütlenmesi çalışmasını Türkiye Emekliler Derneği Misafirhanesi tesislerinde yaptığını, Atatürk’ün çizdiği yoldan ayrılmadan emeklilerin sislerinin daha güçlü duyurulması için mücadeleye devam edeceklerini sözlerine ekledi.

 Muhabir
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.