Erdoğan konuşurken gözyaşlarını tutamadı

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Cumhurbaşkanlığı Külliyesi'nde 19 Mayıs Atatürk'ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı dolayısıyla gençler ve sporcular için düzenlenen resepsiyonda konuştu. Erdoğan'ın ahiretle ilgili sözleri karşısında bir genç kız gözyaşlar

Erdoğan konuşurken gözyaşlarını tutamadı
Yayınlanma:
Güncelleme:

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan 19 Mayıs kutlamaları kapsamında Külliye'de gençlere seslendi:

Asıl olan milletin gönlünde yer etmektir. Bunu başaramadıysanız tarihin tozlu sayfalarında kaybolmaya mahkum olursunuz. Siz gençlere de aynısını tavsiye ediyorum. Kendinizi geliştirin. Çalışın, üretin, kariyer yapın. Milletle beraber olmak, onun gönlüne girmek daima önceliğiniz olsun. Asli olan kubbede hoş bir sedayı bırakabilmektir. Hepimiz öleceğiz. Bundan kaçmak mümkün mü?

'LANETLE ANILMAK DA VAR, RAHMETLE ANILMAK DA VAR'

Ölüm bizim için mukadder olduğuna göre öldükten sonra lanetle anılmak da var, rahmetle anılmak da var. Ümit edelim ki biz de rahmetle anılanlardan olalım.

19 Mayıs'ta Cumhuriyetimizi kurduk. Ama istiklal ve istikbal mücadelemiz bitmedi. Acaba 20 yıl önce nasıl bir Türkiye vardı? Bunu yaşamak başka, okumak başka şey. Komşularımızla ilişkilerimiz ne noktadaydı?

VERSELER DE VERMESELER DE...


Suriye'ye 10 milyar doların üzerinde destek verdik. Avrupa'dan para gelecek mi, gelmeyecek mi bakmadık. AB'den gelecek parayla ilgilenmiyorum. Verseler de vermeseler de ben ilgilenmiyorum. Bu para bizim bütçemize girmeyecek. Suriyeli kardeşlerimize gidecek. Bizim yaptığımız harcama faturalı 26 milyon dolardır. Türkiye bu.

2023, 2053 vizyonlarını hayata geçirebilmeniz için en uygun zemini oluşturmaya çalışıyoruz.

Erdoğan, "Bakın 2053'ü, 2071'i siz hazırlayacaksınız. Bizler o günleri göremeyeceğiz. Bizler ebedi alemden sizleri izleyeceğiz. Ama sizler inşallah onun mimarları olacaksınız" ifadelerini kullanırken, bir genç kız gözyaşlarına hakim olamadı.

 

Haberin Videosu

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.