Erdoğan-Özel görüşmesinin detayları ortaya çıkmaya başladı: "Erdoğan, CHP'ye iade-i ziyaret yapacak"

AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan, CHP Genel Başkanı Özgür Özel'i AK Parti Genel Merkezi'nde kabul etti. Görüşmenin ardından görüşmenin detaylarına dair bilgiler gelmeye başladı.

Erdoğan-Özel görüşmesinin detayları ortaya çıkmaya başladı: "Erdoğan, CHP'ye iade-i ziyaret yapacak"
Yayınlanma:

Uzun süredir merakla beklenen görüşme sonrası Özgür Özel ve Recep Tayyip Erdoğan'dan resmi bir açıklama yapılmazken edinilen kulis bilgilerine göre Erdoğan, CHP Genel Merkezi'ne iade-i ziyarette bulunacak. Görüşmede Özgür Özel'in Erdoğan'a ziyaret yeri olarak AK Parti Genel Merkezi'nin seçilmesi sebebiyle teşekkür ettiği öğrenildi.

Erdoğan ve Özel ile birlikte görüşmede yer alan AK Parti Genel Başkan Vekili Mustafa Elitaş'ın "İyi bir görüşme oldu" dediği de belirtilirken bu açıklamanın ardından görüşmeye katılan bir diğer isim Namık Tan'ın da Genel Başkan Özgür Özel'in kurmayları ile toplantı yaptığını ve toplantı sonrası bir açıklama yapacağını ancak iyi bir görüşme olduğunu söylediği aktarıldı.

CHP kaynakları tarafından yapılan açıklamaya göre ayrıca Özgür Özel'in görüşmede oturma düzeninden rahatsız olduğunu da ilettiği aktarıldı.

Kaynak:Haber Merkezi

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.