Erkan Haberal Kimdir ?

MHP Ankara 3. bölge 2. sıra milletvekili adayı olan Erkan Harebal on günlerde oldukça merak edildi. peki Erkan Harebal kimdir? işte detaylar...

Erkan Haberal Kimdir ?
Yayınlanma:

Erkan Haberal, Türk bir siyasetçi olarak bilinir. 1971 yılında Rize'nin Pazar ilçesinin Subaşı köyünde dünyaya gelmiştir. Anadolu Üniversitesi İktisadi Ticari Bilimler Fakültesi Kamu Yönetimi Bölümünden mezun olmuş ve Sağlık Kurumları İşletmeciliği konusunda Yüksek Lisans yapmıştır. Ankara Ticaret Odası Meclis Üyeliği, Tıbbi Cihaz Satıcıları ve Özel Hastaneler Komitesi Üyeliği, Anadolu Turizm İşletmecileri Derneği Başkan Vekilliği, Haberal Eğitim Vakfı Mütevelli Heyet Üyeliği, Kanal B TV Yönetim Kurulu Başkan Vekilliği ve Çaykur Rizespor 2002-2004 yılları arasında Yönetim Kurulu Üyeliği gibi farklı görevlerde bulunmuştur.

3.Kez MYK üyesi seçildi

Erkan Haberal, 21 Mart 2015 tarihinde yapılan Milliyetçi Hareket Partisi 11. Olağan Genel Kurulunda 3. kez Merkez Yönetim Kurulu (MYK) üyesi olarak seçilmiştir. TBMM XXVI. Dönem Ankara milletvekili olarak görev yapmaktadır ve aynı zamanda TBMM XXVI. Dönem İdari Amiri olarak da görev almıştır. Prof. Dr. Mehmet Haberal'ın oğlu olarak da tanınan Erkan Haberal, siyasi kariyerinde farklı görevler üstlenmiştir.

Yeniden milletvekili adayı oldu

Erkan Haberal 14 Mayıs 28. dönem milletvekili seçimlerinde MHP Ankara 3. bölge 2. sıra milletvekili adayı oldu.

 Editör
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.