Eski bakan Suat Kılıç, yeni imajıyla dikkat çekiyor

EXPO 2016 Antalya'daki Alanya Bahçesi'ni ziyaret eden Gençlik ve Spor eski Bakanı Suat Kılıç; sakalı, dar paça pantolonu ve çorapsız ayakkabısıyla dikkati çekti

Eski bakan Suat Kılıç, yeni imajıyla dikkat çekiyor
Yayınlanma:
Güncelleme:

Alanya Belediyesi’nin Expo 2016 Antalya’da açtığı ipek atölyesi, muz lifi atölyesi ve Alanya Bahçesi ziyaretçilerden ilgi görüyor.

Hem yetişkinlere hem de ’Çiçek ve Çocuk’ teması ile ’Geleceği Yeşertmek’ sloganıyla yola çıkan Expo 2016 Antalya’nın ruhuna uygun olarak, çocuklara kültürel mirası tanıtmaya ve çevre bilincini geliştirmeye yönelik tasarlanan atölyeler ve Alanya Bahçesi’ni, Gençlik ve Spor eski Bakanı Suat Kılıç da ziyaret etti.

Sakal bırakan, dar paça pantolon ve çorapsız ayakkabı giyen Kılıç, yeni imajıyla dikkati çekti.

22, 23 ve 24’üncü dönem TBMM Samsun Milletvekili ve 2011-2013 yılları arasında Gençlik ve Spor Bakanı olarak görev yapan Suat Kılıç’a ziyaretinde, ipek kozasından yapılan tablo hediye edildi.

Alanya Bahçesi’ne hayran kaldığını belirten Kılıç, "Alanya doğası ve dokusuyla her zaman ilgi çeken bir şehrimiz. Burada açılan stantlarda Alanya’nın tarihi ve doğal güzellikleri çok güzel bir şekilde tanıtılıyor" dedi.

Engin ANAK / DHA

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.