Evren adaylarının son 24 saati! Hüsamettin Ünsal, Arif Güçlü, Samed Esen, Alparslan İlgün ne yaptı?

AK Parti, CHP, İYİ Parti, Memleket Partisi ve Yeniden Refah Partisi'nin Evren Belediye Başkan Adayları, seçime kısa bir süre kala çalışmalarına tüm hızıyla devam ediyor. Belediye başkan adaylarının bir günü Evren 'de nasıl geçiyor? Detaylar haberimizde...

Evren adaylarının son 24 saati! Hüsamettin Ünsal, Arif Güçlü, Samed Esen, Alparslan İlgün ne yaptı?
Yayınlanma:

Türkiye 31 Mart'ta seçime gidiyor. Seçime son 8 gün kaldı. 31 Mart'a sayılı günler kala seçim koşuşturması Başkent Ankara ve ilçelerinde de yoğunlaştı. Evren'de de seçim yarışı tüm hızıyla devam ediyor. Evren Belediye Başkanlığı için aday olan isimlerin bir gününü anadolugazete.com.tr okuyucuları için derledik.

Cumhur İttifakı AK Parti Evren Belediye Başkan Adayı Hüsamettin Ünsal, sosyal medya hesabını aktif bir şekilde kullanmıyor. 2019 yılında yapılan yerel seçimlerde Evren Belediye Başkanı seçilen Ünsal, sosyal medyada yaptığı en son paylaşımda; AK Parti Ankara İl Başkanı Hakan Han Özcan'ın paylaşımına sayfasında yer verdi.

Seçim çalışmalarına sosyal medya hesabında yer vermeyen Ünsal, saha çalışmasına ağırlık veriyor.

ARİF GÜÇLÜ, HEMŞEHRİLERİYLE BULUŞTU!

CHP Ankara Evren Belediye Başkan Adayı Arif Güçlü, Evren'de seçim çalışmalarına devam ediyor. Seçime kısa bir süre kala vatandaşlarla buluşmaya devam eden Güçlü, Evren ilçesindeki Yusufuşağı köyünde hemşehrileriyle buluştu. Vatandaşlarla sohbet eden Güçlü, hemşehrilerinin taleplerini dinledi.

Güçlü'ye CHP Ankara Milletvekili Okan Konuralp de seçim çalışmalarında eşlik etti.

GÜÇLÜ'DEN YAVAŞ MESAJI: ANKARA HİZMET ALMAYA DEVAM EDECEK

CHP Ankara Büyükşehir Belediye (ABB) Başkan Adayı Mansur Yavaş'ın yeniden belediye başkanı olması halinde Ankara ve ilçelerinin de gelişeceğini belirten Güçlü, "Ankara, Mansur Yavaş’la ikinci dönemde de büyük hizmet almaya devam edecek." dedi.

ALPARSLAN İLGÜN, SEÇİM ÇALIŞMALARINA DEVAM EDİYOR

Yeniden Refah Partisi Evren Belediye Başkan Adayı Alparslan İlgün de seçim çalışmalarına Evren'de devam ediyor. Sosyal medya hesabını aktif kullanmayan İlgün, seçim çalışmalarına ilişkin hesabında yer vermiyor.

İlgün, sosyal medya hesabından yaptığı en son paylaşımda, ilçede bayrak ve afiş süsleme işlerinin devam ettiğini belirterek, "Seçim bölgemizde bayrak, afiş süsleme işlerini gerçekleştiren gençlik kollarımıza teşekkür ederim." dedi.

EVREN'İN ADAYLARI SESSİZ!

Memleket Partisi Evren Belediye Başkan Adayı Samed Esen'in ise sosyal medya hesabı bulunmuyor.

SEÇİM YASAKLARI BAŞLADI!

Yüksek Seçim Kurulunun (YSK) takvimine göre; seçim yasakları başladı. Bu kapsamda; kamuoyu araştırmaları, anketler, tahminler yayımlanamayacak. Bakanlar ve milletvekilleri makam aracıyla gezemeyecek, karşılama törenleri yapılamayacak.

 İnternet Editörü
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.