Faruk Köylüoğlu: Partimize olan ilgi iktidara gelişimizin ayak sesleridir

İYİ Parti Ankara İl Başkanlığı’na seçilen Faruk Köylüoğlu, başkentli gazetecilerle gündem sohbetinde buluştu. Köylüoğlu, Ankara’da birinci parti olduklarını belirterek her kesimden ilgi gördüklerini söyledi.

Faruk Köylüoğlu: Partimize olan ilgi iktidara gelişimizin ayak sesleridir
Yayınlanma:

ORHAN KEMAL ERKILIÇ

Son yapılan il kongresinde İYİ Parti’nin Ankara İl Başkanlığı görevine seçilen Faruk Köylüoğlu, yardımcıları ile birlikte gazetecilerle bir araya geldi. Ankara’da iddialı olduklarını ve 14 Mayıs’ta yapılacak olan seçimde birinci parti olacaklarını belirten Köylüoğlu, Ankara Büyükşehir Belediye (ABB) Başkanı Mansur Yavaş’ın da kendileri için yaptığı hayırlı olsun ziyaretinde İYİ Parti’nin başkentteki yükselişine değindiğini söyledi.
Ankara Hasanoğlanlı olduğunu belirten Faruk Köylüoğlu’nun açıklamalarında öne çıkanlar şöyle oldu:

*Deprem bölgesinde büyük acılar yaşandı. Asrın felaketini gördük. Ankara Büyükşehir Belediyesi ise her yerde vardı. İyi ki ittifak yapmışız ve sayın Mansur Yavaş’ı belediye başkanı olarak seçtirmişiz.
*Yardımlarınızı devam ettiriyoruz ama sürdürülebilir olmalı. Aslında bu da devletin işi. Depremle ilgili çalıştay yapıyoruz. Konularında uzman kadrolar var ve bilimsel bir çalışma yapılıyor. Bütün bunları yapabilmek için liyakatli kadrolara ve bütçeye ihtiyaç var. Dünyayı tanıyan kadro ve yapının olması gerekiyor. Çözümü 14 Mayıs'ta olacak diyoruz.

*Seçime ayrı listelerle gireceğiz. İttifak üyeleriyle ortaklık asandık bazında olacaktır. Parti olarak seçim kampanyası çalışmalarımıza başladık. Teşkilatlarımızla programlarımızı yaptık. Millet İttifakı olarak diğer partilerin örgütleri ile seçim iş birliği konusunda bir birlikteliğimiz olmayacak diye düşünüyorum. Birliktelik sandık güvenliği konusunda olacak.

*14 Mayıs’ta bizim hedefimiz belli. Birinci parti olmak, Ankara’da çok iyi gidiyoruz. Çok da iyi olacağız. Temayül yoklamamızla da halkın istediği liyakatli şaibesiz donanımlı adayları belirleyeceğiz. Hem Ankara’da hem Türkiye’de ciddi bir ivme yakalayacağız.

*Partimize ciddi bir şekilde herkesimden ilgi var. Başvurulardan memnunuz. İktidarın ayak sesleri diyebiliriz bu duruma.

*13. Cumhurbaşkanımız Millet İttifakı’nın ortak adayı Kemal Kılıçdaroğlu olacak. Bu yapının mimarı da liderimiz sayın Meral Akşener'dir. Sayın Genel Başkanımızın bu süreçte istediği hiçbir şey yok. 5 yıldır milletvekili olmadan partisini yönetebilen bir kişidir.

Kaynak:Bülten

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.