Fatmanur Altun ve Kaftancıoğlu Twitter'da konuştu

CHP İstanbul İl Başkanı Canan Kaftancıoğlu ve Cumhurbaşkanlığı İletişim Başkanı Fahrettin Altun’un eşi Fatmanur Altun Twitter üzerinden konuştu

Fatmanur Altun ve Kaftancıoğlu Twitter'da konuştu
Yayınlanma:
Güncelleme:

CHP İstanbul İl Başkanı Canan Kaftancıoğlu, gazeteci Nevşin Mengü ve oyuncu Berna Laçin’e, AK Parti’nin, ‘’Etik kurallara uyan milli hesaplar’’ diye tanımladığı hesaplardan gelen taciz ve hakaret içeren mesajları atanlara bir tepki de Cumhurbaşkanlığı İletişim Başkanı Fahrettin Altun’un eşi Fatmanur Altun’dan geldi. Altun, “Kadınları hedef alan şiddet ve tehdit dilinin inandığımız ve savunduğumuz değerlerle hiçbir alakası yoktur” dedi.

Altun ikinci tweetinde, Kuzguncuk'taki kaçak yapıların yıkılması sonrası başlayan ve CHP'lilerin evinin fotoğrafını çektikleri iddiasıyla savcılığa taşınan olaya gönderme yaparak şöyle devam etti: “Bu tartışmada adı geçen kadınlardan biri, üç adamını gönderip evimin fotoğraflarını çektirerek mahremiyetimizi ve çocuklarımın güvenliğini hiçe saymış olsa da bahsi geçenler bizim açımızdan değişmez ilkelerdir.”

Kaftancıoğlu da Altun'un destek tweetine teşekkür ederek “Kadın önsezinizle evinizin fotoğrafını çektirmediğim ve olumsuz bir durumda belki eşinizden hızlı orada olacağımı hissedeceğinizi düşünüyorum” karşılığını verdi.

Altun “O halde iftira tivitlerinizi silip kamuoyu önünde kendiniz ve partiniz adına özür dilemeye davet ediyorum. Hakikate bir borcunuz var” deyince Kaftancıoğlu “Hakikate ulaşma adına ben sizi bir iftar sonrası kahveye davet ediyorum. Birlikte ortaya çıkaracağımız hakikat inanıyorum ki özür dilemesi gereken her kimse o özrü diletecektir” ifadesini kullandı. Altun “Dışarıdan şık bir teklif gibi görünse de özür dilemesi gereken siz ve partinizsiniz” deyince Kaftancıoğlu “İçeriden de samimi bir teklif olduğunu hissettirebilmeyi çok isterdim doğrusu” dedi.

Kaynak:İHA

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.