Gazze saldırısına siyasilerden tepki: Hukuk ve ahlak dışı saldırılar

İsrailin gece yarısı Gazze’ye başlattığı saldırıya ilişkin siyasiler sosyal emdya paylaşımlarıyla tepki gösterdi.

Gazze saldırısına siyasilerden tepki: Hukuk ve ahlak dışı saldırılar
Yayınlanma:

TBMM Başkanı Mustafa Şentop yaptığı açıklamalarda, Twitter'dan "İsrail'in bu insanlık ve hukuk dışı saldırısını şiddetle lanetliyorum" dedi

Cumhurbaşkanlığı Sözcüsü İbrahim Kalın ise Twitter’da tepkisini göstererek, "İsrail hükümeti günlerdir kasten sürdürdüğü şiddet siyasetine derhal son vermelidir" diye konuştu.

AK Parti Genel Başkan Vekili Numan Kurtulmuş yaptığı paylaşıdma, "Yeter! Kınamanın ötesinde Terör devleti İsrail derhal durdurulmalıdır!" ifadelerine yer verdi.

DUAMIZ VE DESTEĞİMİZ GAZZELİ KARDEŞLERİMİZ İÇİN

TBMM Başkanı Şentop devamında şöyle konuştu: "Her Ramazan ayında olduğu gibi yine İsrail savaş uçakları Gazze'yi bombalıyor. İsrail'in bu insanlık ve hukuk dışı saldırısını şiddetle lanetliyorum. İnsanlığın zulmü yeneceğine olan kesin inancımızla; kazanan adalet ve onurlu Filistin halkı olacaktır. Duamız ve desteğimiz Gazzeli kardeşlerimiz içindir."

AK Parti Genel Başkan vekili Numan Kurtulmuş yaptığı paylaşımda: "Kuşatma, ambargo ve abluka altındaki Gazze yine bir Ramazan günü İsrail’in devlet terörünün hedefi oluyor, bir avuç mazlum Filistin'li, siyonist katiller tarafından bombalanıyor. İslam dünyası başta olmak üzere uluslararası camia bu insanlık suçuna sadece seyirci kalıyor. Yeter! Kınamanın ötesinde Terör devleti İsrail derhal durdurulmalıdır!"

Siyasilerden tepkiler devam ediyor...

Kaynak:Bülten

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.