Gelecek Partisi Yenimahalle İlçe Başkanı Gökhan Kolukırık oldu

Gelecek Partisi Yenimahalle İlçe Teşkilatı 1. Olağan Kongresini yoğun katılımla gerçekleştirdi. Tek liste ile girilen kongrede aslen Kırşehirli Gökhan Kolukırık, delegelerin tamamının oyunu alarak Gelecek Partisi Yenimahalle İlçe Başkanı oldu.

Gelecek Partisi Yenimahalle İlçe Başkanı Gökhan Kolukırık oldu
Yayınlanma:
Güncelleme:

Gelecek Partisi Yenimahalle İlçe Başkanlığına seçilen Gökhan Kolukırık “Buradan Sayın Genel Başkanımız Ahmet Davutoğlu’na söz veriyorum. Yenimahalle benim göz bebeğim canla başla çalışıp Yenimahalle’miz için elimden gelenin en iyisini yapacağım” dedi.

Gelecek Partisi Yenimahalle İlçe Teşkilatı 1. Olağan Kongresini yoğun katılımla gerçekleştirdi. Tek liste ile girilen kongrede Gökhan Kolukırık, delegelerin tamamının oyunu alarak Gelecek Partisi Yenimahalle İlçe Başkanı olurken, yönetime giren isimlerde belli oldu.

ekran-resmi-2020-07-21-11.24.58.jpg

ÜST DÜZEY KATILIM

Teşkilatlanma çalışmalarına son sürat devam eden Gelecek Partisi, Yenimahalle ilçe Başkanını seçti. Yenimahalleliler tarafından sevilen iş insanı Gökhan Kolukırık üyelerin tamamının oyunu alarak başkan seçildi. Gerçekleşen kongreye Gelecek Partisi Genel Başkanı Ahmet Davutoğlu, Genel Başkan Yardımcısı Ahmet Nedim Yamalı, Selçuk Özdağ, Selim Timurci, Feramuz Üstün, Teşkilat Başkan Yardımcısı Hasan Hüseyin Bozak, Sivil Toplum ve Halkla İlişkiler Başkan Yardımcısı Hakverdi Altuğ, Kurucular Kurulu Üyesi Ali Aydın, Teşkilat Başkan Yardımcısı Ahmet Akçakoca, İl Başkanı Osman Hakan Kılıç, İl Başkan Yardımcıları, İl Yönetim Kurulu Üyeleri, İlçe Başkanları, İlçe delegeleri, İYİ Parti Yenimahalle İlçe Başkanı Dursun Tekin, Saadet Partisi Yenimahalle İlçe Başkanı Arif Karamanoğlu, STK Temsilcileri ve çok sayıda partili katıldı.

83 MİLYONU KUŞATAN BİR PARTİYİZ

Yenimahalle 1. Olağan Genel Kongresinde konuşan Gelecek Partisi Genel Başkanı Ahmet Davutoğlu, “83 milyonu kuşatan bir parti kurduk. Hangi dini inanıştan, hangi siyasi görüşten, hangi etnik kökenden, hangi mezhebi anlayıştan, hangi ideolojiden olursa olsun 83 milyonu kuşatan bir partiyiz. Onlar ise; Yüzde 50 artı biri aldıkları zaman yüzde 49'u milletin dışında sayan, kendilerinden farklı düşünen herkese hain yaftası vuran, dışlayıcı ve otoriter bir anlayışın temsilcisi oldular. Biz bugün Gelecek Partililer olarak Türkiye'nin her yerine gideriz. Her bölgede örgütleniyoruz. Hiç öyle anketlere falan bakmayın. Öyle bir dip dalgası geliyor ki; o dip dalganın üzerinde inşallah amiral gemisi Gelecek Partisi olacak” dedi. Ayrıca Davutoğlu Yenimahalle İlçe Başkanı Gökhan Kolukırık’a her yönüyle örnek bir başkanlık binası yaptığı için teşekkür etti.

ekran-resmi-2020-07-21-11.23.58.jpg

PARTİMİZİ İKTİDAR PARTİSİ YAPACAĞIZ

Gelecek Partisi Ankara İl Başkanı Osman Hakan Kılıç konuşmasında, “Altı ay gibi kısa bir sürede 16 ilçe başkanlarının atamasını gerçekleştirdik. Partimizi iktidar partisi yapmak için yerel seçimlerde büyükşehir, genel seçimlerde ise Türkiye’de birinci parti olmayı hedefliyoruz” dedi.

BAŞKAN KOLUKIRIK’TAN GENEL BAŞKAN DAVUTOĞLU’NA SÖZ

Kongrenin Divan Başkanlığını Murat Saraçlı yaparken, Divan Başkan Yardımcılığı’nı Muzaffer Aslan, katipliği Filiz Korkmaz yaptı. Saygı duruşu ve İstiklal Marşının okunmasının ardından faaliyet raporları okundu. Açılış konuşmasını yapan Yenimahalle İlçe Başkanı Gökhan Kolukırık, İlçe Başkanlığının kuruluşu hakkında bilgiler vererek kısa bir teşekkür konuşması yaptı. Kolukırık, “Gelecek Partisi Genel Başkanı Ahmet Davutoğlu'na ilk yerel seçimlerde Yenimahalle’yi alacaklarının sözünü vererek atama görevi verildiği günden itibaren il ve ilçe STK’ları tek tek ziyaret ederek hasbihal ettiklerini Yenimahalle’nin ekonominin can damarı olduğunu sanayinin ve resmi kurumların sınırlarını kapsadığını dolayısıyla görevlerinin zor olduğunu ama görev adamı olduğunu ilçe binasını kurup yönetimini oluşturduktan sonra 850 üye çalışması yapıldığını gün geçtikçe bölge halkına Gelecek Partisi’nin varlığını ve hizmetlerini hissettirdiğini vurgulayarak Yenimahalle’nin kendisi için göz bebeği olduğunu” dile getirdi.

İŞTE YENİMAHALLE İLÇE TEŞKİLATI YÖNETİM KURULU ÜYELER

İlçe Başkanı Gökhan Kolukırık, Naime Çetin, İsmail Aktaş, Besim Öztürk, Ali Osman Çoban, Osman Aslan, Melek Üstündağ, Enver Altınışık ve Murat Akkan. Öte yandan denetim ve diğer üyelerle birlikte 50 kişilik geniş bir yönetim kadrosunu oluşturuldu.

Kaynak:İHA

 Sorumlu Yazı İşleri Müdürü
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.