Genel: Milletimize hizmet etmek için bu yola çıktık

Üç yıl Demokrat Parti Ankara İl Başkanlığı’nın ardından, Teşkilattan Sorumlu Başkan Yardımcılığı görevini yürüten Selami Genel Ankara ikinci bölgeden milletvekili aday adaylığı başvurusunu yaptı.

Genel: Milletimize hizmet etmek için bu yola çıktık
Yayınlanma:

Üç yıl Demokrat Parti Ankara İl Başkanlığı’nın ardından, Teşkilattan Sorumlu Başkan Yardımcılığı görevini yürüten Selami Genel 14 Mayıs’ta yapılacak olan 28’inci dönem milletvekilliği seçiminde Ankara ikinci bölgeden milletvekili aday adaylığı başvurusunu yaptı. Genel, aday adaylık başvurusunu Teşkilat Başkanı Ahmet Uyanık’a yaptıktan sonra Ordu Milletvekili Cemal Enginyurt ve Seçim İşleri Başkanı Adnan Tufan’ı ziyaret etti. Selami Genel’in Demokrat Parti Genel Merkezi’ndeki adaylık başvurusuna çok sayıda partilinin, yanı sıra Kırşehirli hemşehrileri ve sivil toplum kuruluşu temsilcileri de yalnız bırakmadı.

Ankara ikinci bölgeden aday olan Demokrat Parti Yüksek Haysiyet Divan Üyesi Selami Genel yaptığı kısa açıklamada, “Amacımız devletimize ve milletimize hizmet etmek. Bu gaye ile yola çıktık inşallah 14 Mayıs akşamı Millet İttifakı ile iktidara geldiğimizde daha aydınlık, daha umutlu yeni bir dönem başlamış olur. Milletimize hizmet için çıktığımız yolda Allah yar ve yardımcımız olsun” dedi.

selami-genel-12-copy.png

Selami Genel’in adaylık başvurusunda hazır bulunan Demokrat Parti Ordu Milletvekili ve Genel Başkan Yardımcısı Cemal Enginyurt şunları söyledi, “Selami Genel abimiz güzel bir gelecek için bende varım dedi. 28. dönem milletvekilliği aday adaylık başvurusunu genel merkezimizde gerçekleştirdi. Hayırlı uğurlu olsun. Allah yolunu açık etsin” ifadelerini kullandı.

selami-genel-13-copy.png

Enginyurt konuşmasının devamında, “Hayatını demokrat olmakla, demokrasi mücadelesi vermekle geçirdi. Kimselerin yüzlerine bakıp selam vermediği günlerde Demokrat Parti’yi, Kırat’ı hep ayakta tuttu. Menderes, Demirel dedi, Gültekin Uysal’a yol arkadaşı oldu. Şimdi Türkiye büyük bir seçime gidiyor, Türkiye Büyük Millet Meclisi 28. Dönem Demokrat Parti Milletvekili adayı olarak bende varım, memleket için, millet için, Ankara için varım dedi ve en önemlisi 13’üncü Cumhurbaşkanı Millet İttifakı’ndan Kemal Kılıçdaroğlu olacak. 21 yıllık baskı, zulüm iktidarına son vermek için bende varım dedi. Selami Genel abim Demokrat Parti’den milletvekili adayı oldu inşallah hep birlikte başaracağız, birlikte kazanacağız, Ankara kazanacak, Türkiye kazanacak, Kemal Kılıçdaroğlu ile birlikte millet kazanacak. Hayırlı uğurlu olsun” ifadelerine yer verdi.

Kaynak:Bülten

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.