GESKON’dan Yıldırım Kaya’ya ziyaret

Gençlik ve Spor Konfederasyonu (GESKON) Ankara İl Başkanı Murat Yaşar Önal gençlik ve spor stratejileri, projeleri kapsamında Cumhuriyet Halk Partisi’ni ziyaret etti. 

GESKON’dan Yıldırım Kaya’ya ziyaret
Yayınlanma:
Güncelleme:

Gençlik ve Spor Konfederasyonu (GESKON) Ankara İl Başkanı Murat Yaşar Önal gençlik ve spor stratejileri, projeleri kapsamında Cumhuriyet Halk Partisi’ni ziyaret etti. 

Gençlik ve Spor Konfederasyonu GESKON Ankara İl Başkanı Murat Yaşar Önal, Cumhuriyet Halk partisi CHP Gençlik ve spor kurulu Genel Başkan Yardımcısı ve Ankara Milletvekili Yıldırım Kaya'yı makamında ziyaret ederek Türkiye Cumhuriyeti’nin ümidi olan gençlerin karşılaştığı problemleri, gençlik ve spor stratejilerini, faaliyetlerini ve yapılması gereken projeler hakkında fikir alışverişi yaptı.

AHLAKLI BİR NESİL İÇİN ÇALIŞIYORUZ

GESKON İl Başkanı Önal ziyarette, “Konfederasyon olarak, federasyonlarımıza, kulüplerimize malzeme desteğinin yanında sporcuların gelişimleri için seminerler düzenleyelerek, sportif başarının yanında ilkeli ve ahlaklı bir nesil olarak yetişmesi için çalışıyor ve büyük gayret gösteriyoruz” dedi. 
BAĞIMLILIKLA İLGİLİ ÇALIŞMALARIZ VAR
Ayrıca Gençlik ve Spor Konfederasyonu (GESKON) Genel Başkanı Feridun Cevahiroğlu uyuşturucu ve bağımlılıkla mücadele konusuna önem verdiğini, gençlerin kötü alışkanlıklardan uzak durmaları ve bilinçlenmeleri adına 81 ilde bulunan teşkilatlara uyuşturucuyla mücadele konusuyla ilgili genelgenin gönderildiğini aktardı.

YILDIRIM KAYA’YA FORMA HEDİYE ETTİLER

Cumhuriyet Halk Partisi CHP Gençlik Ve Spor Kurulu Genel Başkan Yardımcısı ve Ankara Milletvekili Yıldırım Kaya da ziyaretten memnunluğunu dile getirerek, “Ülke gençliği ve sporu adına her projeye destek olabileceklerini söyleyerek böyle sivil toplum kuruluşlarının desteklenmesini” dile getirdi. Ziyaret GESKON Ankara İl Başkanı Murat Yaşar Önal'ın konfederasyonun formasını Yıldırım Kaya’ya takdim etmesiyle son buldu.

whatsapp-image-2019-08-07-at-14.58.11.jpeg
 

Kaynak:Basın Bülteni

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.