Hakan Han Özcan'dan Dönmez'e ziyaret

AK Parti Ankara İl Başkanı Hakan Han Özcan beraberindeki heyetle birlikte Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Fatih Dönmez’i ziyaret etti.

Hakan Han Özcan'dan Dönmez'e ziyaret
Yayınlanma:
Güncelleme:

AK Parti Ankara İl Başkanı Hakan Han Özcan beraberindeki heyetle birlikte Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Fatih Dönmez’i ziyaret etti.

Bakan Dönmez’in makamında gerçekleşen ziyarete katılan heyette AK Parti Ankara İl Başkanı Hakan Han Özcan, AK Parti Ankara Milletvekili Nevzat Ceylan, İl Yürütme Kurulu Üyeleri, AK Parti Nallıhan İlçe Başkanı Ertunç Göngör, Nallıhan Belediye Başkanı İsmail Öntaş ve Maden-İş Sendikası Çayırhan Şube Başkanı Talip Kocabıyık yer aldı.  

hakanhan-ozcan-enerji-bakani-ziyaret-1.jpg

AK Parti Ankara İl Başkanı Hakan Han Özcan, Nallıhan ilçesinde faaliyet gösteren Çayırhan Park Termik Santrali işletme sözleşmesinin 30 Haziran 2020’de sona ereceğini hatırlatarak, santralde çalışan işçilerle ilgili taleplerini  Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Fatih Dönmez’e iletti.

İl Başkanı Özcan konuşmasında “Değerli Bakanım, Nallıhan ilçemizde bulunan ve ülkemizin enerji ihtiyacına önemli bir katkı sağlayan Çayırhan Park Termik Santrali’ndeki ihale süreciyle ilgili olarak, işçilerimizin taleplerini iletmek üzere geldik. Orada çalışan işçi kardeşlerimiz sizden gelecek müjdeli haberi bekliyorlar.” dedi.

Böylesine hassas bir konuyu gündeme taşıdıkları için İl Başkanı Özcan’a teşekkür eden Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Fatih Dönmez “İşçi kardeşlerimiz işlerine huzur içerisinde devam etsinler. Ailelerine haber versinler, hiç kimse endişe duymasın. İhale sürecinde hiç kimse işten çıkarılmayacak. Bizler AK Parti hükümeti olarak işçiye, çalışana herkesten çok değer verirken, onların yaşam standartlarını çok daha iyi konuma getirmek için gece gündüz çalışırken, bu süreçte 2500 kardeşimizi mağdur edemeyiz. Tüm işçiler işlerine devam edecekler, inşallah.” dedi.

Çayırhan 2 Elektrik Santrali ile ilgili de çalışmaların devam ettiğini en kısa sürede tamamlanacağını söyleyen Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Fatih Dönmez “Doğalgazı olmayan ilçelerle ilgili de çalışmalarımız sürüyor. İnşallah 2022’ye kadar Nallıhan ilçemizi doğalgazla buluşturacağız.” dedi.

Kaynak:İHA

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.