İmamoğlu, Alanya'da ''Halk Buluşması'' mitinginde konuştu

İstanbul Büyükşehir Belediye (İBB) Başkanı Ekrem İmamoğlu, Antalya’nın Alanya ilçesinde ‘’Halk Buluşması’’ mitingine katıldı.

İmamoğlu, Alanya'da ''Halk Buluşması'' mitinginde konuştu
Yayınlanma:

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu, milletin güçlü kardeşlik hislerine dikkat çekerek, "Sarıkamış'ta Çanakkale'de, Dumlupınar'da kucak kucağa yatanları kim ayırabilir? Onların torunlarını hiç kimse ayıramaz" dedi.

Farklı olmaktan korkmadıklarını vurgulayan İmamoğlu, Türkiye’nin birbirinden farklı insanların ortak yurdu olduğunu belirtti. İmamoğlu, milletin depremzedelere yardıma koşarken farklılıklara bakmadığını söyleyerek, "Milletin içinde güçlü bir kardeşlik hissi var. Sarıkamış'ta, Çanakkale'de, Dumlupınar'da kucak kucağa yatanları kim ayırabilir? Onların torunlarını hiç kimse ayıramaz" ifadelerini kullandı.

ekremimamoglu.jpg

Gençlere seslenen İmamoğlu:

"Eğitimde ve sağlıkta büyük atılımlar yapacağız. Bu milletin evlatlarına iş bulacağız. Hiçbir gencimizi, hiçbir gencimizin umudunu yaban ellere yollamayacağız. Esnafın, çiftçinin, işçinin ve memurun, emeklerinin karşılığını aldığı adaletli bir düzen kuracağız."

Alanya içinde birçok şey yapacaklarını söyleyen İmamoğlu, "Antalya-Alanya arası hızlı tren ve otoyolu projelerini bilimin ışığında, uzmanların fikirleriyle ama özellikle de Muhittin Böcek dostumla ve sizin kararlarınızla yapacağız" açıklamasını yaptı.

İmamoğlu, büyük bir uzlaşmanın ürünü olduklarını söyledi ve Millet İttifakı'nın milletvekili adayları için oy isteyerek sözlerini tamamladı.

Kaynak:Anadolu Ajansı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.