İsmail Saymaz'dan CHP'lileri karıştıracak çıkış!

Ebru Baki'nin sunduğu programa katılan İsmail Saymaz, Millet İttifakı'nın ekonomi bakanı olarak ortaya sundukları isimler hakkındaki kulis bilgilerini aktardı.

İsmail Saymaz'dan CHP'lileri karıştıracak çıkış!
Yayınlanma:

Kısa süre önce Halk Tv'den Sözcü Tv'ye transfer olan İsmail Saymaz, İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener'in, Bilge Yılmaz'ı ekonomi bakanı olarak tanıtmasının ardından Ali Babacan merak konusu olmuştu.

İsmail Saymaz, bu konu hakkındaki kulis bilgilerini aktarırken Jeremy Rifkin hakkında da konuştu.

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) tarafından düzenlenen ekonomi konferansına katılan Amerikalı ekonomist ve yazar Jeremy Rifkin, kamuoyuna açıklamalarda bulunmuştu. Rifkin'in toplantıya online olarak katılması ise çok konuşulmuştu. Kısa süre önce Halk Tv'den Sözcü Tv'ye transfer olan Saymaz, Jeremy Rifkin konusu hakkındaki son durumu da paylaştı.

Saymaz'ın ifadeleri ise şu şekilde:

"JEREMY RİFKİN'İ GÖREN DUYAN YOK! NEREDE BU ADAM?"

"Jeremy Rifkin için CHP büyük bir toplantı ayarlamıştı. Video konferans yöntemiyle katılmıştı hatta bu çok konuşuldu. O günden sonra bir daha Jeremy Rifkin'i gören duyan yok! Nerede bu adam? Ben de bu sorunun yanıtını çok merak ediyorum gerçekten. Benim bildiğim kadarıyla Kılıçdaroğlu'nun Berlin seyahatinde orada olacaktı ve basın toplantısı yapılacaktı. Bu da gerçekleşmedi.

"BİLGE YILMAZ, ALİ BABACAN'IN EKONOMİ POLİTİKALARINI ELEŞTİRMİŞTİ"

Meral Akşener, Bilge Yılmaz'ı ekonomiden sorumlu bakan olarak tanıttı ama altılı masa içerisinde DEVA da aynı beklenti içinde. Daha önce bu konu nedeniyle İYİ Parti ile DEVA elektriklenme yaşamıştı. Hatta Bilge Yılmaz, Ali Babacan'ın kendi bakanlığı dönemindeki ekonomi politikalarını da eleştirmişti.

ismail-saymaz.jpg

"CHP'DE DE SAYGIN EKONOMİCİLER VAR"

Orada bir netleşme olduğunu düşünmüyorum. Akşener onu öyle tanıttı fakat cumhurbaşkanı Kılıçdaroğlu olursa o koltukta Bilge Yılmaz mı oturacak, başka isimler görülecek mi bakacağız. Kendisi yetkin bir profesör itirazım yok fakat Ali Babacan'ın bakışı daha başka. Aynı şekilde CHP'de de saygın ekonomiciler var. Faik Bey var Selin Hanım var.

Bilge Yılmaz, Ali Babacan'ın dönemini eleştiriyor. Ekonomiyi kimse teslim edecekler bunu söylemek için henüz erken."

İlgili Haberler
 Editör
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.