İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, depremzedeler ile bir araya geldi

İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, Malatya'da depremzedelerle bir araya geldi.

İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, depremzedeler ile bir araya geldi
Yayınlanma:

Meral Akşener, Yeşilyurt ilçesi Güzelbahçe Çadırkent'te bulunan Halil İbrahim Sofrası Buluşması'nda yaptığı konuşmada, yakın tarihin en büyük acılarından birinin yaşandığını ve herkesi derinden yaralayan büyük bir felaketle hep birlikte karşı karşıya kalındığını dile getirdi.

Yardıma ve yaraları sarmak için hep birlikte koştuklarını dile getiren Öztürk, yaşadıkları felaketin izlerinin ne hafızalarından ne de yüreklerinden hiçbir zaman silinmeyeceğini bildiğini söyledi. Ülkeyi yasa boğan büyük acıyı ve tüm Türkiye'de yankılanan feryatları asla unutmayacaklarını belirtti. Acının gerçek sahiplerinin felaketten etkilenen insanlar olduğunu vurguladı.

aa-20230421-30918978-30918973-iyi-parti-genel-baskani-meral-aksener-malatyada-depremzedelerle-bulustu.jpg

Akşener, depremde hayatını kaybedenlere, ailelerine ve sevenlerine başsağlığı dileyerek, "Tüm depremzedelere Allah'tan sabır diliyorum. Hepimize başsağlığı diliyoruz. 2015, 2016, 2017'den bu yana, Türkiye için bir hayalim vardı.21 yıldır bitmeyen bir döngü içindeler.Halkımızı birbirine düşürerek koltuklarını korumaya çalışanların karşısında durmak gibi bir hayalim var.Böyle düşünenleri davet etmek gibi bir hayalim var. Manevi değerlerimizi akla, vicdana, merhamete ve insanlığa tartışmaya açarak siyaset yapmak, onlara insanlığı göstermek.Ülkemizdeki kutuplaşmayı bitirmek ve bu sistemi bitirmek gibi bir hayalim var.Bu hayalimiz bulunduğumuz tablodur. Bugün bir araya geliyoruz. Türkiye tarih yazacak. Değerli halkımız, bu seçimin şahıslar arası bir yarışma değil, Türkiye'nin kaderini değiştirecek tarihi bir seçim olacağını asla unutmayın."

Akşener, halkın sorunlarına kulak veren, acılarını hisseden, öfkelerini yatıştıran ve saygın bir Türkiye'yi sağlayacak bir devlet kuran Türkiye için doğru kararı halkın vereceğine inanıyordu. Türk kimliği taşıyan her birey bu ülkenin efendisi, komutanı, beyefendisi, vassalının efendisidir. Adil, adil ve adil bir Türkiye için en doğru kararı halkımız verecektir. mutlu ve huzurlu bir hayat.Kendi kendine yeten güçlü bir Türkiye için doğru kararı milletimiz verecektir.Halkımız İYİ Parti'yi birinci, Kemal Kılıçdaroğlu'nu başkan yapacak.Millet İttifakı olarak kurduğumuz bu sofraları kuracağız. Gelecek yıl Türkiye genelinde bugün 8 ilde."

Etkinliğe CHP Genel Başkan Yardımcısı Veli Ağbaba da katıldı.

İlgili Haberler

Kaynak:Anadolu Ajansı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.