Meral Akşener: Korkmuyorum

İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, partisinin İstanbul İl Başkanlığı'na düzenlenen silahlı saldırı sonrası açıklama yaptı.

Meral Akşener: Korkmuyorum
Yayınlanma:

İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, partisinin İstanbul İl Başkanlığı'na düzenlenen silahlı saldırı sonrası yaptığı açıklamada, "Korkmuyorum Recep Bey: Türkiye bir kabile devleti olamaz. Bu ucube sistem üzerinden yönetilemez. Siyasi partilerin seçime 1,5 ay kala korkutulmaya çalışılması kabul edilemez. Biz korkmayız. Bu seçmene yapılan büyük bir hakarettir. Aziz milletim bu ucube sistemin devamı halinde bugün bize yarın size. Meral Akşener'i korkutacak adam daha anasından doğmadı. Korkmuyorum Recep Bey." dedi.

Meral Akşener'in yaptığı açıklamada öne çıkan başlıklar ise şu şekilde:

"Sana sayın cumhurbaşkanı demem lazım ama cumhurbaşkanı böyle konuşmaz. Recep Bey’in tehdidi üzerine partimiz 1. kattan ve 3. kattan kurşunlanmıştır. Daha önce bana dendi ki 'Bunlar daha iyi günlerin daha neler göreceksin' lince uğradım. Sen bu işleri yanlış yapıyorsun bayan’ dendi evim basıldı. Bu defa da beni kendinle uğraştırma denildi. Bugün de partimizin İstanbul İl Başkanlığı 2 yerden kurşunlandı.

Türkiye bir kabile devleti olamaz. Bu ucube sistem üzerinden yönetilemez. Siyasi partilerin seçime 1,5 ay kala korkutulmaya çalışılması kabul edilemez. Biz korkmayız. Bu seçmene yapılan büyük bir hakarettir. Aziz milletim bu ucube sistemin devamı halinde bugün bize yarın size. Meral Akşener'i korkutacak adam daha anasından doğmadı. Korkmuyorum Recep Bey.

Evim basıldı, lince uğradım, beraat ettiler. Mahkemelerin polislerin bunların faillerini yakalayamayacak, biliyorum.

Aziz milletim, bu sistemi sürdüremezsiniz. Evlatlarınız tehdit altında. 1,5 ay sonra 14 Mayıs’ta sandığa gideceksiniz. Helal oylarınızla bu çirkin pis iğrenç sistemi değiştireceksiniz. Ekrem Başkan yanımda; seçimini iptal ettiler, 13 bin 500 farkı 805 bin farka çevirdiniz. Ben milletime güveniyorum.

Kadınlar size sesleniyorum; bir erkek siyasetçiye yapılamayan her türlü hakaret pislik bana yapıldı kadın olduğum için. Siyasette var olan bir kadına bunlar yapılabiliyorsa sizin çocuklarınıza, kızlarınıza neler yapıyorlar hep birlikte görüyoruz. Bu iğrençliğin, hukuksuzluğun bitmesini istiyorsanız değerli kadınlar 14 Mayıs’ta oylarınızı Millet İttifakı’ndan yana kullanacaksınız. İyi Parti’ye ve Sayın Kemal Kılıçdaroğlu’na oy vereceksiniz. Partimizi de 1. parti yapacaksınız. Bu işin bitmesi için bu zulme uğrayanların kazanması lazım.

Recep Bey sana sesleniyorum, devri iktidarında yaşamadığım şey kalmadı ama bu günler geçecek, 15 Mayıs sabahı inşallah bir güneş doğacak.

Sinirin çok bozulmuş, 1,5 ay kaldı, gideceğini yeni anladın, etrafındaki yalaka tayfasına bağırmak yerine bize bağırmayı tercih ediyorsun, bundan kaçış yok, benim tavsiyem papatya çayı içmendir."

İlgili Haberler

Kaynak:Bülten

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.