İYİ Parti Yalova il yönetimi toplu olarak istifa etti

İYİ Parti Yalova il yönetimi toplu olarak istifa etti. Konuyla ilgili açıklamayı ise İYİ Parti Merkez İlçe Başkanı Osman Kendir yaptı.

İYİ Parti Yalova il yönetimi toplu olarak istifa etti
Yayınlanma:
Güncelleme:

İYİ Parti Yalova il yönetimi toplu olarak istifa etti. 
Konuyla ilgili açıklamayı ise İYİ Parti Merkez İlçe Başkanı Osman Kendir yaptı. Partinin bu süreçten daha güçlü bir şekilde çıkacağının da altını çizen Kendir, “Bilindiği üzere İYİ Parti teşkilatlarında ülke genelinde bazı istifa ve değişimler yaşanmakta.

Bunun gerekçelerini ve Yalova’mıza yansımalarını, yanlış anlaşılmalara mahal vermemesi için, sizlerle paylaşmak isterim. Yalova teşkilatımız; kurucu il başkanımız Ünlem Üstel öncülüğünde genel seçimlere katılmıştır. Gerek genel seçimlerde aday olan üyelerden, gerekse partimizin daha da iyileşmesi için yapılacak revizyonlardan dolayı; İYİ Parti Genel Başkanlığı’nın 30 Ağustos 2018 tarih ve 1333 sayılı;

‘Teşkilatlarda Revizyon Çalışmaları’ kararı ile ülke çapında ayrım yapmaksızın tüm il başkanları ve il yöneticilerinin istifa etmeleri tavsiye edilmiştir. Yalova il teşkilatı da bu tavsiyeyi kabul ederek toplu bir şekilde istifa etmiştir ve istifalar genel merkeze sunulmuştur" dedi. 

Kaynak:İHA

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.