İYİ Parti istifalarla sallanmaya devam ediyor!

İYİ Parti'de son günlerde birçok isimden istifa haberleri gelirken, partiden ayrılan isimler arasına bir yenisi daha eklendi. İstanbul İl Başkan Yardımcısı Hakan Alkan, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda partiden ayrıldığını duyurdu.

İYİ Parti istifalarla sallanmaya devam ediyor!
Yayınlanma:
Güncelleme:

İYİ Parti'nin yerel seçim kararının ardından, parti içindeki eleştiriler devam ederken, İstanbul İl Başkanlığı döneminde Başkan Yardımcısı olarak görev yapan Hakan Alkan, sosyal medya hesabından istifa ettiğini duyurdu.

SOSYAL MEDYADAN DUYURDU

Alkan, İYİ Parti'nin 31 Mart seçimlerine 81 ilde kendi adaylarıyla katılma kararı sonrasında gerçekleşen istifaların bir devamı olarak partiden ayrıldığını belirtti. Buğra Kavuncu'nun sağ kolu olarak bilinen Alkan'ın istifası, parti içindeki içsel gelişmelerin bir yansıması olarak dikkat çekti.

Hakan Alkan, sosyal medya üzerinden yaptığı paylaşımda, önceki dönem İYİ Parti İstanbul İl Başkanlığı'nda Yerel Yönetimler ve Uluslararası İlişkilerden sorumlu İl Başkan Yardımcısı olarak görev yaptığını belirtti. Ancak, Genel Merkezin yönetim anlayışı ve politikalarıyla kendi düşüncelerinin uyuşmadığını ifade etti ve bu nedenle, samimiyetle hizmet verdiği İYİ Parti'den ayrıldığını ifade etti.

Kaynak:Haber Merkezi

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.