Kemal Kılıçdaroğlu, cumhurbaşkanı adaylarını ortak yayına davet etti!

Millet İttifakı'nın Cumhurbaşkanı Adayı ve CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, cumhurbaşkanı adaylarını ortak bir yayında buluşmaya davet etti.

Kemal Kılıçdaroğlu, cumhurbaşkanı adaylarını ortak yayına davet etti!
Yayınlanma:

Millet İttifakı'nın Cumhurbaşkanı Adayı ve CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, cumhurbaşkanı adaylarını ortak bir yayında buluşmaya davet etti, Kılıçdaroğlu'na ilk yanıt Memleket Partisi Genel Başkanı Muharrem İnce'den geldi.

Habertürk TV'de katıldığı canlı yayında Kılıçdaroğlu, seçimdeki rakiplerini ortak yayına çağırdı.

"SİZLER SORARSANIZ, BİZ CEVAPLARIZ, HALK TAKDİR EDER"

Kılıçdaroğlu, mitinglerin gövde gösterisine dönüşmesini doğru bulmadığını belirterek, "Bunlar artık gerilerde kaldı. Artık Türkiye'de halkın eğitim düzeyi oldukça iyi, hayatı sorgulayabiliyor. Samimi olarak halkın karşısına çıkılacaksa adaylar gelirler, beraber otururuz, sizler sorarsanız, biz cevaplarız, halk takdir eder. Bu tür toplantıları eksikliklerim ortaya çıkar, sinirimi tutamam anlayışıyla gelinmiyorsa o kişiler devleti yönetemez" diye konuştu.

"BEN HAZIRIM"

Kılıçdaroğlu'na ilk yanıt Memleket Partisi Genel Başkanı Muharrem İnce'den geldi. İnce, 1991 seçimleri öncesinde TRT'de yayınlanan, Süleyman Demirel, Bülent Ecevit, Doğu Perinçek, Erdal İnönü, Necmettin Erbakan ve Mesut Yılmaz'ın katıldığı açık oturumun fotoğrafını paylaşarak, "Ben hazırım" yanıtını verdi.

Kaynak:Bülten

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.