Kemal Kılıçdaroğlu, Ulaşım Esnaf Odaları ve Birlikleri üyeleri ile iftarda buluştu

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Ulaşım Esnaf Odaları ve Birlikleri üyeleriyle iftar programında bir araya geldi. Kılıçdaroğlu "Ramazan ayında barışmayı, dost olmayı, kucaklaşmayı her zaman arzu eder ve bunu büyütmeye çalışırız" ifadelerini kullandı.

Kemal Kılıçdaroğlu, Ulaşım Esnaf Odaları ve Birlikleri üyeleri ile iftarda buluştu
Yayınlanma:

Ulaşım Esnaf Odaları ve Birlikleri üyeleri, Yenikapı Kadir Topbaş Kültür merkezinde iftar programı düzenledi. Programa CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu ve İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu katıldı. İstanbul ulaşımı hakkında konuşulan programda, yeni taksi şoförü kıyafeti tanıtıldı. CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu iftar yemeğinden sonra açıklamalarda bulundu, “Ramazan ayında barışmayı, dost olmayı, kucaklaşmayı her zaman arzu eder ve bunu büyütmeye çalışırız. Ramazan ayında aynı zamanda vicdan sahibi olmayı, herhangi bir vatandaşa kucak açmayı, onun yoksulluğunu gidermeyi, onun acılarını paylaşmayı biliriz. O çerçevede hareket ederiz. Yunus Emre der ki; ’İlim ilim bilmektir. İlim kendin bilmektir. Sen kendini bilmezsen bu nice okumaktır'" dedi.
Yapılan açıklamalardan sonra taksi şoförleri için tasarlanan yeni kıyafetler tanıtıldı. Yeni kıyafetlerin tüm taksicilere hediye edileceğini vurgulayan İstanbul Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu ve CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, katılımcılarla hatıra fotoğrafı çektirdi.

Kaynak:İHA

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.