Keskin’de Mustafa Alp Silsüpüroğlu rüzgârı

Milliyetçi Hareket Partisi Kırıkkale İl Başkanlığı yönetimi ve ülkü ocakları teşkilatı, diğer ilçe adayları olduğu gibi Keskin’de de MHP Belediye Başkan Adayı Mustafa Alp Silsüpüroğlu’na destek vermek amacıyla birlik ve beraberlik sergiledi.

Keskin’de Mustafa Alp Silsüpüroğlu rüzgârı
Yayınlanma:
Güncelleme:

Milliyetçi Hareket Partisi Kırıkkale İl Başkanlığı yönetimi ve ülkü ocakları teşkilatı, diğer ilçe adayları olduğu gibi Keskin’de de MHP Belediye Başkan Adayı Mustafa Alp Silsüpüroğlu’na destek vermek amacıyla birlik ve beraberlik sergiledi.

BİRLİK VE BERABERLİK

31 Mart 2019 yılında yapılacak olan mahalli idareler seçimine sıkı bir şekilde hazırlanan Milliyetçi Hareket Partisi, seçim çalışmalarını aralıksız sürdürüyor. Kasaba ve ilçelere çıkarma yapan MHP teşkilatı, MHP Keskin Belediye Başkan Adayı Mustafa Alp Silsüpüroğlu ve Keskin ilçe başkanı Zafer Çakmaklı ile bir araya geldiler. İl Başkanı Erdal Baloğlu, merkez ilçe başkanı Av. Murat Abalı, Kadın Kolları Başkanı Hatice Narin, Ülkü Ocakları İl başkanı Tolgahan Toraman, Türk Eğitim-Sen Şube Başkanı Yücel Karabacak, kalabalık parti teşkilatı birlik ve beraberlik mesajı verdiler.

KUVÂ-Yİ MİLLİYE REİSİNİN TORUNUYUM

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Silsüpüroğlu, Kırıkkale’de olduğu gibi Keskin dahil diğer ilçelerde de seçimi kazanacaklarına inandıklarını söyledi. Silsüpüroğlu, “Ben Keskin’in yerli ailelerinden Cerit Aşiretinden Kuvâ-yi Milliye reisi Hamitli Rıza Bey’in kardeşi Asaf beyin torunuyum. Babam yıllarca tüm imkânlarına rağmen Keskin’den ayrılmayarak yıllarca esnaflık yapmış daha sonrada öğretmenlik mesleğine dönmüş Öğretmenevi müdürlüğünden emekli olmuş rahmetli Medet Aslan Silsüpüroğlu’dur” dedi.

silsupuroglu.jpg

HALKIMIZA HİZMET EDECEĞİZ

Silsüpüroğlu, gazetemize yaptığı açıklamasında şu ifadelere yer verdi; “Keskin halkı bu güne kadar Ankara’da lüks kafeteryalarda adaylık açıklamasını bekleyen, seçim kaybettiği zaman 19.30’da Ankara da olan, seçildikten sonra 4,5 yıl ortada görülmeyen makam odasına dahi gidilemeyen seçimlere son 6 ay kala makam odalarından keskin meydanına inen ithal adaylardan ve belediye başkanlarından bıkmıştır. Keskindeki esnaf arkadaşlarımız halkımız ve Keskin MHP ilçe başkanımız ve yönetim kurulunun da destekleriyle MHP den Keskin belediye başkanlığına talip oldum.”

KESKİN SEVDALISIYIZ

“Keskin’in son 25 yıldır göç vermesi en büyük problemimizdir. Çöp problemleri, su problemleri, mezarlıkların içinde olduğu durum ve birçok konu keskin de yaşayan ve hafta sonları keskin e ailelerine ziyarete gelen hemşerilerimizde çok rahatsız eden başlıca konulardandır. Bunların ötesinde kendimizin tespit ettiği ve profesyonel bir ekip tarafından belirlenmiş 40’a yakın sıkıntı ve şikâyet bulunmaktadır.  Sadece hizmet i belediyeden değil, Keskin dışında yaşayan gerek iş adamı gerekse çeşitli kurumların tepe noktasında olan Keskin sevdalısı hemşerilerimizle de bir araya geldik.”

ÖZLENEN KESKİN HASRETİ SON BULACAK

Yaptığımız görüşmelerde Keskin i göç vermeyen hatta gidenleri getirme imkânı sunan bir duruma nasıl getirebiliriz ve gençlerimize nasıl iş imkânı sunarız noktasında görüşmelerimiz olmuş ve birçok kişiden ve kurumdan şimdiden destek almış durumdayız. İnşallah keskinde seçimleri kazandığımız takdirde her kez tek tek projelerimizi gerçekleştirdiğimizde, özlenen Keskin hasreti inşallah artık son bulacaktır. Halkımız devlet in yaptığı sosyal yardımların hangi parti belediyeyi kazanırsa kazansın anayasal hak olarak alacağını bir kenara not almalı ve unutmamalıdır.”

GENÇLER BİZİM GELECEĞİMİZDİR

“Hatta devletimiz tarafından yapılan yaşlılık yardımı, sakatlık engelli yardımı, erzak yardımı, yakacak yardımı ve birçok kalemden oluşan yardımları partili partisiz herkesin alması gerektiğine kati surette inanmalıdır. Bizim Partimizden değil diyerekten yapılan ayırt etmelerin ve haksız davranışların Belediyemiz bünyesinde kuracağımız halkla ilişkiler birimi vasıtasıyla herkesin eline eşit ve adaletli şekilde geçmesinin dağıtılmasının garantörü olacağız ve söz veriyoruz takipçisi olacağız. Halka hizmet hakka hizmettir bu bizim birinci prensibimizdir. Kadınlarımız bizim temel yapı taşımızdır anamızdır, bacımızdır, kızımızdır. Kadın hakları noktasında ve kadınlarımızın da hak ettiği yerlerde olmaları için analarımıza ve bacılarımıza ailelerine maddi manevi katkı sağlayacak projelerimiz le toplumun içine katmak istiyoruz.”

BAYANLARA YÖNELİK ÖNEMLİ PROJELER

“Yine belediyemiz bünyesinde bir pembe masa oluşturmak suretiyle de kendilerine hak ettikleri yer olan başımızın tacı konumuna getireceğiz inşallah.  Gençlerimizi gurbete işe gitme mecburiyetinden kurtarıp Keskinimiz de iş imkânı sunmayı hedefliyoruz. İş adamlarımızın da desteğiyle keskin belediye sporu keskinimize kazandırmak istiyoruz. Futbol boks tekvando gibi sporları mutlaka keskinimize getireceğiz. Keskindeki bütün gençler bizim kardeşimiz evladımızdır. Gençlerimizin daha çok sosyal, sportif faaliyetlere katılımlarını sağlayarak gençlerimizi zararlı olan her şeyden kurtulmak boynumuzun borcudur çünkü gençlerimiz bizim için birer Türk bayrağıdır ve geleceğimizin teminatıdır.”

HİZMETLERİMİZ KESKİN’E YAKIŞACAK

“Keskinimizin bazı ürünlerini Keskinim markası adı altında tescilleyerek ilk önce bölgemizde olmak üzere tanıtım pazarlama ve dağıtım ağını kuracağız. Karıştıran gibi bölgemizde atıl olan piknik alanlarını faaliyete geçireceğiz. Keskinimize layık şenlikler ve şölenler düzenleyerek hem sosyal kültürel yönden faaliyetlerimizi artıracağız hem de bölgemiz tarafından en eski yerleşim yeri olmanın haklı gururunu yaşayarak keskinimizi hareketlendireceğiz.

HEMŞERİLERİMİZ BİZLERE İNANSIN

“Biz tamamen Keskin’in içinde yaşayan arkadaşlarımızla sorunlarımızı tespit ettik dışarıdan da birçok hemşerimiz ve ülküdaşlarımızla görüştük yakında projelerimizi ve kaynaklarımızı açıklayacağız. Ben Keskin’li hemşerilerimizden bize inanmalarını istiyorum. Tamamen profesyonel bir ekip le çalışmalarımız sürmektedir bize inansınlar ve güvensinler biz seçimi kazansak ta Allah korusun kayıp etsek de hep Keskin’deyiz. Bunu hiçbir şekilde unutmasınlar. Artık sırtımızda taşıdığımız siyasi yüklerden kurtulmak istiyoruz kimse şunu unutmasın ki bu seçim geleceğimiz için gençlerimiz için ekonomik sıkıntılarından kurtulmuş keskin halkı için çok önemli gün geçtikçe geriye giden terkedilmiş görüntüsüne girmiş keskin bizim gözyaşımızdır. Herkesi saygı ve sevgilerimle selamlıyorum çok yakın zamanda  projelerimizi anlatmak için ev ev işyeri işyeri kişi kişiye görüşeceğiz” dedi.

Kaynak:Basın Bülteni

 Düzeltmen, İnternet Editörü
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.