Kılıçdaroğlu, YSK'yı uyardı: İllerdeki veri girişini sağlamak zorundasınız

Millet İttifakı Cumhurbaşkanı adayı Kemal Kılıçdaroğlu ‘’Öndeyiz’’ dedi. Ekrem İmamoğlu ve Mansur Yavaş’ın canlı yayında yaptığı açıklamadan sonra Kılıçdaroğlu’ndan da açıklama geldi.

Kılıçdaroğlu, YSK'yı uyardı: İllerdeki veri girişini sağlamak zorundasınız
Yayınlanma:

Millet İttifakı Cumhurbaşkanı adayı Kemal Kılıçdaroğlu ‘’Öndeyiz’’ dedi. Ekrem İmamoğlu ve Mansur Yavaş’ın canlı yayında yaptığı açıklamadan sonra Kılıçdaroğlu’ndan da açıklama geldi.

Sandıklar açıldıkça oy oranları değişiyor...

Gündeme bomba gibi düşen bir açıklama yapan Ekrem İmamoğlu, “Kemal Kılıçdaroğlu adına sesleniyoruz. Cumhurbaşkanı adına sesleniyoruz. Maalesef Anadolu Ajansı vakası gündemde. 2019 Mart seçimlerinden sona AA bitkisel hayata girmiştir. AA’nın itibarı sıfırın altındadır. Vatandaşlarımız itibar etmesin. İstanbul’daki gerçek sayıları görünce veri akışını kesen AA yok hükmündedir. Hiçbir misyonları yoktur. Devletimizin her görevine inancımız tamdır. AA’ya inancımız yoktur. Haziran 2015 seçimlerinde ne hikmetse Erdoğan’ı yüzde 65 ile başlatıyor ve seçim 40 ile sonuçlanıyor. 20 puan vardır.2018 de seçimde yüzde 67 ile başlıyor yüzde 52 ile sonuçlanıyor. 19 puanlık farkla kapatıyor. Bu oranlara bakara 13. Cumhurbaşkanı adayı Kemal Kılıçdaroğlu bu akşam cumhurbaşkanı ilan edilecektir. Şu an erken yüzde 57 ile başlan AA ortalama ile bugünü de varın siz ortaya koyun. Erdoğan şu anlarda çok aşağıda verilere sahiptir. Sayın Kılıçdaroğlu’nun yüksek çıktı sandıklara düzenli itirazlar vardır. Biz buradayız. Mansur Yavaş burada, Kemal Kılıçdaroğlu burada birazdan tüm liderlerimiz burada olacaktır. Tek bir vatandaşımızın yanıltılmasına fırsat vermeyeceğiz. Her oy bir namustur. Bizi izlemeye devam edin” ifadelerini kullandı.

MANSUR YAVAŞ: 81 İLDE ÖNDEYİZ

Mansur Yavaş ise yaptığı konuşmada “ 81 ilde öndeyiz. Anadolu Ajansı şu anda yüksek çıkan sandıklara itiraz olduğundan veri durdurdular. Mahcup da olmuyorlar. AA gerçekten işlevini yerine getirmiyor. Bizim elimizde ki sonuçlara göre Şu anda Kılıçdaroğlu öndedir. Yüzde 23.87 açılan sandık sonucuna göre öndeyiz. Bize güvenin. Sandıklarda duran arkadaşlarımızın moralleri yüksek olsun. Biz öndeyiz. Bu seçimi birinci turda tamamlayacağız.

Kılıçdaroğlu: YSK'yı uyarıyorum!

Kılıçdaroğlu sosyal medyadan yaptığı yeni açıklamada Yüksek Seçim Kurulu'na sert bir tepki verdi.

Kılıçdaroğlu sosyal medya hesabından şöyle konuştu:

''Yüzde 60'lar ile başlayan kurgu şu anda 50'nin altına düştü. Sandık müşahitleri ve seçim kurullarındaki görevlilerimiz bulundukları yerden asla ayrılmasın. Bu gece uyumayacağız Halkım. YSK'yı uyarıyorum, illerdeki veri girişini sağlamak zorundasınız.''

Kaynak:Bülten

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.