Kılıçdaroğlu'nun seccadeye bastığı yeni fotoğraflar ortaya çıktı

Kemal Kılıçdaroğlu'nun seccade üzerine ayakkabıyla basma olayı, siyasi çevrelerdeki tartışmaların merkezinde durmaya devam ediyor. Bu skandal olaya ait yeni fotoğraflar da ortaya çıktı.

Kılıçdaroğlu'nun seccadeye bastığı yeni fotoğraflar ortaya çıktı
Yayınlanma:
Güncelleme:

Seccadeye ayakkabısıyla basma fotoğraflarının gündem olmasının ardından açıklama yapan Kemal Kılıçdaroğlu, "Üzgünüm, seccadeyi göremediğim için çok üzgünüm. Dünyada kimseyi incitmek istemem, özellikle milletimi asla. Buradan istismarcılık yapanları ve kullandıkları propaganda araçlarını da milletimizin vicdanına bırakıyorum." Sözlerini kullandı.

kemal-kilicdaroglu-nun-seccadeye-ayakkabiyla-15738249-5070-m.jpg

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) tarafından yapılan açıklamada, kalabalık ortam ve fotoğraf çektirme telaşı nedeniyle Kemal Kılıçdaroğlu'nun seccadeyi görmediği belirtildi. Tartışmaların devam ettiği bu süreçte, olaya ilişkin yeni bir fotoğraf daha ortaya çıktı. Aynı mekanda ve aynı zamanda çekilen bu fotoğrafta da Kılıçdaroğlu'nun seccade üzerinde ayakkabıyla durması dikkat çekti.

kemal-kilicdaroglu-nun-seccadeye-ayakkabiyla-15738249-3774-m.jpg

Kemal Kılıçdaroğlu'nun yaşadığı skandalların ardından Bağcılar Toplu Açılış Töreni'nde konuşan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'a, Bağcılar Belediye Başkanı Abdullah Özdemir tarafından seccade hediye edildi. Bu olayın ardından Erdoğan, "Bu seccade ayakkabılarla basmak için değil. 15 Mayıs'ta inşallah şükür namazını bu seccadede kılabiliriz." dedi. Bu gelişmeler, siyasi kulislerde ve kamuoyunda farklı yorumlara neden oldu.

kemal-kilicdaroglu-nun-seccadeye-ayakkabiyla-15738249-2545-m.jpg

Kaynak:Bülten

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.