Kırşehirli Eğitimciler MHP’den aday gösterilen hemşehrilerini ağırladı

Kırşehirli Eğitimciler Derneği Başkanı Recep Kılıç,"Kırşehirli eğitimciler olarak hemşerilerimizin her zaman yanındayız. Parti ayrımı yapmadan tüm aday gösterilen "hemşerilerimize kapımız daima açık” dedi.

Kırşehirli Eğitimciler MHP’den aday gösterilen hemşehrilerini ağırladı
Yayınlanma:

Kırşehirli Dernekler Federasyonu (KIR-FED) çatısı altında bulunan Kırşehirli Eğitimciler Derneği, 14 Mayıs Cumhurbaşkanlığı ve Milletvekili seçimlerinde çeşitli partilerden aday gösterilen hemşehrileri için tanışma program düzenlemeye devam ediyor.

whatsapp-image-2023-05-03-at-12-57-16-1.jpeg

Tanışma toplantılarının bugün ki konukları; Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Ankara milletvekili adayları oldu. MHP Genel Başkan Yardımcısı ve Ankara Milletvekili adayı Sadir Durmaz, MHP Ankara Milletvekili ve yine aynı zamanda Ankara Milletvekili Adayı Nevin Taşlıçay, MHP Milletvekili Adayı Özgür Bayraktar ve Levent Uğurlu’nun yanı sıra çok sayıda Kırşehirli eğitimci MHP’den aday gösterilen hemşerilerine destek için bir araya geldi.

whatsapp-image-2023-05-03-at-12-57-16.jpeg

"BİZ BİRLİK VE BERABERLİK İÇERİSİNDE OLDUĞUMUZ ZAMAN KIRŞEHİR’E FAYDAMIZ OLUR”

Kırşehirli Eğitimciler Derneği tarafından organize edilen kahvaltılı toplantıya eğitimciler yoğun katılım gösterirken programda Dernek Başkanı Prof. Dr. Recep Kılıç ve dernek yönetim kurulu üyelerinin “Biz birlik ve beraberlik içerisinde olduğumuz zaman Kırşehir’e faydamız olur” sözleriyle başladığı konuşmasında siyaset ve bürokraside başarılı olmanın en önemli kuralının tek vücut halinde hareket etmek olduğunun altını çizdi.

whatsapp-image-2023-05-03-at-12-57-32.jpeg

"KIRŞEHİRLİ EĞİTİMCİLER OLARAK, HEMŞERİLERİMİZİN HER ZAMAN YANINDAYIZ"

Başkan Kılıç, milletvekilliği gibi böylesi önemli bir görevde MHP’den birden fazla Kırşehirli hemşerilerini aday görmekten duydukları memnuniyeti dile getirirken, “Kırşehirli eğitimciler olarak hemşerilerimizin her zaman yanındayız. Parti ayrımı yapmadan tüm aday gösterilen "hemşerilerimize kapımız daima açık” sözleriyle toplantıda katılımcılardan büyük alkış aldı. Ayrıca Kılıç konuşmasının ilerleyen bölümde de Kırşehirli Eğitimcilerin çalışmaları hakkında milletvekili adayı hemşehrilerine bilgiler aktardı.

whatsapp-image-2023-05-03-at-12-57-19.jpeg

Kırşehirli Eğitimciler Derneği tarafından düzenlenen programa destekleri için dernek Başkanı Kılıç’a ayrı ayrı teşekkür eden MHP Ankara Milletvekili adayları Durmaz, Taşlıçay, Bayraktar ve Uğurlu Kırşehirlilik bilinciyle milletvekili seçilmeleri halinde Kırşehir için yapılacak her türlü çalışma ve projede ellerinden geleni yapacaklarını söylediler.

Vekil adayları, hemşehrilerinden Ankara’da gerçekleşecek seçimde destek istediler.

 Editör
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.