Kırşehirliler, milletvekili adaylarına sahip çıkıyor

Yelek Kasabası Sosyal Dayanışma Ve Kültür Derneği, AHİ Pilav gününde MHP 2. Bölge Milletvekili Adayları Kırşehirli Dernekler Federasyonu Başkan Yardımcısı Prof.Dr.Cengiz Şahin ve Federasyon Onur Kurulu Üyesi Özgür Bayraktar'ı ağırladı.

Kırşehirliler,  milletvekili adaylarına sahip çıkıyor
Yayınlanma:

Yelek Kasabası Sosyal Dayanışma ve Kültür Derneği, geleneksel olarak düzenlediği "Ahi Pilav" günü etkinliğinde Kırşehirliler’i bir araya getirdi.

Dernek merkezinde düzenlenen etkinliğe; Kırşehirli Dernekler Federasyonu Genel Başkanı Hilmi Gökçınar, Başkan Vekili Hüseyin Ata, Başkan Yardımcısı Abdullah Çavuş, Kırşehirli Sanayici ve İş İnsanları Derneği Genel Başkanı Ali Çetin, Keçiören Kırşehirliler Derneği Başkanı Hakan Gönen, Etimesgut Kırşehirliler Derneği Başkanı Ercan Altıntaş, Adalet Bakanlığı Bilgi İşlem Genel Müdürü Servet Gül , Genel Müdür Yardımcısı Fettah Çavuş ve çok sayıda dernek üyesi katıldı.

Bu seneki etkinliğin onur konukları ise Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) 2. Bölge Milletvekili Adayları Kırşehirli Dernekler Federasyonu Başkan Yardımcısı Prof.Dr.Cengiz Şahin ve Federasyon Onur Kurulu Üyesi Özgür Bayraktar idi.

whatsapp-image-2023-05-03-at-12-44-10.jpeg

KIRŞEHİRLİ DERNEKLER FEDERASYONUNA BAĞLI DERNEKLER, ANKARA'DA ADAY OLAN HEMŞEHRİLERİNE SAHİP ÇIKIYOR

63 Derneğin üyesi olduğu Kırşehirli Dernekler Federasyonu Genel Başkanı Hilmi Gökçınar etkinlikte yapmış olduğu konuşmada , Ankara'da yaşayan Kırşehirlilerin siyasi parti ayrımı yapmaksızın Kırşehirli adaylara destek vereceklerini söyledi.

63 Derneğin üyesi olduğu Kırşehirli Dernekler Federasyonu Genel Başkanı Hilmi Gökçınar, etkinlikte yapmış olduğu konuşmada , Ankara'da yaşayan Kırşehirlilerin siyasi parti ayrımı yapmaksızın Kırşehirli adaylara destek vereceklerini söyledi.

Gökçınar, "Bunun batı tipi bir lobicilik. Bu seçimlerde seçilecek Ankara 2. Bölgeden MHP listelerinde 4 Kırşehirli milletvekili adayı var. Bunu önemsiyoruz. Bu nedenle Kırşehirli adaylara destek olacağız." dedi.

MHP milletvekil adayı Prof.Dr. Cengiz Şahin, çocuk doktoru olan kızını Yelek Kasabasından Kemal Çavuş ie nişanladıklarını bu nedenle kendisini Kırşehirli olmanın yanında Yelek Kasabalı olarakta gördüğünü dile getirdi.

"BİRLİKTELİĞİMİZ SADECE SEÇİMLE DEĞİL, ALLAH İZİN VERDİĞİ ÖLÇÜDE BİR ÖMÜR SÜRECEK"

Cengiz, "Bu anlamda Yelek Kasabası Derneği Üyelerinin Ahi Pilav etkinliğinde olmaktan mutluluk duyuyorum. Yelek Kasabası Derneği ve üyelerinin verdiği desteklere çok teşekkür ediyorum. Birlikteliğimiz sadece seçimle değil, Allah izin verdiği ölçüde bir ömür sürecek" diye konuştu.

whatsapp-image-2023-05-03-at-12-44-10-1.jpeg

"SEÇİMLERDEN SONRA MİLLETVEKİLİ OLARAK DA YANINIZDA OLACAĞIM"

MHP milletvekili adayı Özgür Bayraktar, "Ülkemize ve milletimize hizmet edebilmek adına çıktıkları yolda Kırşehirli hemşehrilerimizin ve derneklerinin bize verdiğiniz desteklerden dolayı çok mutlu ve gururluyum. Seçimlerden sonra milletvekili olarak da derneklerin her faaliyetinde yanında olacağım." ifadelerini kullandı.

Dernek Başkanı Ahmet Maraş ise derneğin faaliyet ve etkinliklerinden söz etti. Maraş, geleneksel hale gelen "Ahi Pilav Günü etkinliğinde bu seneki ikramların Yelek Derneği Kurucusu ve Federasyon Başkan Yardımcısı olan Abdullah Çavuş tarafından finanse edildiğini ve kendisine çok teşekkür etti.

Maraş son olarak, "Etkinliğe katılan federasyon başkanı, KIRSİAD başkanı ve diğer dernek yöneticileri ile milletvekili adaylarını ağırlamaktan çok mutluyuz ve memnunuz" dedi.

 Editör
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.