Mansur Yavaş Pursaklar'da

Millet İttifakı Ankara Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Mansur Yavaş, Pursaklar’da vatandaşlarla buluştu, büyük bir coşku ile karşılandı.

Mansur Yavaş Pursaklar'da
Yayınlanma:
Güncelleme:

Millet İttifakı Ankara Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Mansur Yavaş, 31 Mart Yerel Seçimleri kapsamında çalışmalarına devam ediyor. Yavaş, dün Pursaklar’da vatandaşlarla buluştu, büyük bir coşku ile karşılandı. 
Yavaş, burada yaptığı konuşmada, metro hatlarının çoktan yapılmış gerektiğini söyleyerek, “Ancak eski başkan Ankapark gibi bir proje yaptı. Maalesef Ankaralı’nın parasını oraya gömdü. Allah nasip edecek ve bu metro işine el atacağız. Bizim metro projemiz biraz daha farklı. Siteler üzerinden Pursaklar’dan geçecek. Neden? Keçiören’in nüfusu çok fazla, siz oradan geçerken, zorluk yaşayabilirsiniz. Aynısı Batıkent metro da yaşanıyor. Bundan dolayı siteler üzerinden geçecek o metro” dedi.



“BİZ TERÖRİSTE GERİLLA DEMEYİZ”

“Pursaklarlı kardeşlerim o kadar oy verdiniz, o yok, bu yok, ne var peki?” diye soran Yavaş, sözlerine şöyle devam etti: “Anketlere adeta inanmaz oldular. Asıl anketi buralarda görüyoruz. Sayın Özhaseki, vatandaşın içine çıkıp, dolaşıp gezemiyor. Salon toplantıları ile geçiştiriyor. Bir çıkıp gezse, vatandaşın sorunlarını daha iyi görecek. Çıkamayınca halkın içine, başladılar iftiralara. Belediyeye PKK’lı işe alacakmışız. Bizlere yakışır iftiralar atın. PKK, bizim olduğumuz yerden geçemez. PKK kim biz kim? Şunu unutmayın biz teröriste terörist deriz, katile katil deriz. Teröriste gerilla demeyiz. Bunu dedikten sonra da kendi sözlerini yasaklatan birinin dünyada bir örneği yoktur. Kirli siyaset yapmayın diye uyardığımızda, ‘Ne oldu eline FETÖ mü bulaştı?’ diyor. Ankara’ya ilk geldiğinde ‘Mazimiz Hizmet’ afişiniz vardı. Söyleyeme gerek var mı?  Açık açık itiraf ediyorsunuz.”
 
“BU İFTİRALARIN HİÇBİRİ TUTMAZ”

Rakibi Özhaseki’ye seslenen Yavaş, “Kirli siyasetin bırakın. Gittiler ODTÜ’nün orada köprünün altına önce ‘Yavaş Yavaş Devrim’ yazdılar, güya korkutacaklar insanları ve oy alacaklar. Daha sonra o yetmedi, aynı köprünün altına ‘Her Biji Mansur’ yazdılar. Güya PKK destekliyor diyecekler. Ne oldu biliyor musunuz? Allah ayaklarına dolandırdı. Oradan geçen bir gönüllümüz bu yazıyı yazanı kameraya aldı, takip edip girdiği evi buldu.  Yakalandı. Kim çıktı biliyor musunuz? Ankara Büyükşehir Belediyesi’nin şirketlerinden genel müdür yardımcısı çıktı. Allah’tan korkun. Ondan diyorum atacaksanız, yakışır iftira atın. Hiçbiri tutmaz” diye konuştu.

pursak.jpg
 
“KİRLİ SİYASETTEN ALLAH HEPİMİZİ KORUSUN”

Yavaş, gazetelerde kendisi hakkında çıkan haberlere de değinerek, “Buradan tekrar sesleniyorum, Sayın Özhaseki elinize yüzünüze bulaşır onlar. Yapacaksanız temiz siyaset yapın. Siz ki, Ankara’ya gelir gelmez, ‘Ben kirli siyaset yapmayacağım, temiz siyaset yapacağım’ dediniz. Eğer temizi buysa kirli siyasetten Allah hepimizi korusun” dedi. 
 
“15-20 DEVLET POLİSİ İLE GEZİYOR”

“Ben korumasız belediye başkanlığı yaptım” diyen Yavaş, sözlerine şöyle devam etti:
“Bu arkadaş, alışkanlık herhalde, 15-20 devlet koruma polisi gidiyor, toplantı yapacağı salonu polis köpekleri arıyor. Kimden neyden korkuyorsa. Arkasından bir de yaklaşmayın diye şerit koyuyolar. Allah korusun yarın o makama geldiğinde hanginiz, hangi derdinizi anlatacaksınız o makama? O yüzden önümüzde bir fırsat var, Ankara için yüzyılın fırsatıdır bu. Bu seçim vatanımıza, milletimize, Pursaklarımıza hayırlı uğurlu olsun.”

Kaynak:Basın Bülteni

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.