Mansur Yavaş'tan Cübbeli Ahmet Hocaya sert cevap!

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş, kendisine küfürlü konuşan Cübbeli Ahmet Hoca olarak bilinen Ahmet Mahmut Ünlü'yü canlı yayında yerin dibine soktu.

Mansur Yavaş'tan Cübbeli Ahmet Hocaya sert cevap!
Yayınlanma:
Güncelleme:

Ankara Büyükşehir Belediye (ABB) Başkanı Mansur Yavaş, İHA ve SİHA sözlerine ilişkin kendisine hakaret eden Cübbeli Ahmet Hoca'ya yanıt verdi.

Mansur Yavaş'ın 1 Mayıs tarihinde Manisa'da yaptığı miting sırasında, "Artık boş lafa karnımız tok. O Anadolu Gemisi, şimdi İzmir'e geldi. Ayın 15'inden sonra gidecek. İHA, SİHA lafı da duymayacaksınız. 15'inden sonra şunu göreceksiniz: Ülkemizdeki bu mülteci akını ne olacak, mülteci deposu olduk, sınırlarımız delik deşik oldu. Bu sorun ne olacak, o bitecek, açlık işsizlik ne olacak, o da bitecek" şeklindeki açıklamaları, Cübbeli Ahmet Hoca olarak bilinen Ahmet Mahmut Ünlü tarafından eleştirilmişti.

Mansur Yavaş'ın bu sözlerine sert bir dille eleştiri getiren Cübbeli Ahmet, "Niye rahatsız oluyorsun? Sivri yerinden mi rahatsız oluyorsun, bir yerine ... diye mi korkuyorsun?" şeklinde konuşmuştu.

Mansur Yavaş, KRT televizyonunda katıldığı bir programda Cübbeli Ahmet'in eleştirilerine yanıt verdi. "Kendini din adamı yerine koyup millete fetva veriyor, akıl veriyor. Bu üslup neyin nesidir? Hem de belden aşağı... Ona karşı verilecek cevap çok ama ben o seviyeye asla düşmem. Savcılığa verdim, hukuk halledecek" şeklinde konuşan Yavaş, Cübbeli Ahmet Hoca'nın eleştirilerine karşı sert bir duruş sergiledi.

Kaynak:Bülten

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum