Memleket Partisi Genel Başkanı İnce: Türkiye'ye ahlakı yeniden egemen kılacağız

Trabzon'da bir restoranda düzenlenen partisinin milletvekili aday tanıtım programında konuşan Memleket Partisi Genel Başkanı ve Cumhurbaşkanı adayı Muharrem İnce, "Bizim çizgimiz ne cumhur ne millet, tek yol memleket." dedi.

Memleket Partisi Genel Başkanı İnce: Türkiye'ye ahlakı yeniden egemen kılacağız
Yayınlanma:

Muharrem İnce, 14 Mayıs'ta yapılacak olan seçimleri hatırlatarak, kendisinin yıllardır milletvekili adayı ve cumhurbaşkanı adayı olduğunu ancak bu seçimde önceki seçimlerden farklı olarak iftira, yalan haber ve yanlış belgelerin artarak çıktığını belirtti.

"BİZ PARASIZLIKTAN MİTİNG YAPAMIYORUZ"

Eşinin 10 milyon dolarlık cipi olduğunun iddia edildiğini vurgulayan İnce, "Biri çıkıyor, 'Muharrem İnce'nin eşinin cipi 10 milyon dolar' diyor, ya dayak yememiş ya sayı saymasını bilmiyor. Olmayan bir cip. Sonra birisi çıkıyor, '10 milyon dolar aldı' diyor. Hiç 10 milyon dolardan aşağı da konuşmuyorlar. Zirve de yüksek. Biz parasızlıktan miting yapamıyoruz, herif milyon dolarları sayıyor. 10 milyon dolar alan adam, 2006 model arabayla mı gezer?" dedi.

FETÖ'cülerin kendisi hakkında her gün bir sahte belge ürettiğini iddia eden İnce, "Bizim eski arkadaşlar da bunların peşine takılıyor." diye konuştu.

"BİZİM ÇİZGİMİZ NE CUMHUR NE MİLLET, TEK YOL MEMLEKET"

"Türkiye'ye ahlakı yeniden egemen kılacağız" diyen İnce, şunları kaydetti:

"Bunları yapacağız, hiç kuşkunuz olmasın. Bizim burada çizgimiz çok net. O kadar basitti ki ne sağdan ne soldan, Atatürk'ün yolunda. Bizim çizgimiz bu. Bizim çizgimiz ne cumhur ne millet, tek yol memleket."

İktidara ve CHP'ye eleştirilerde bulunan İnce, "Biz üçüncü bir yoluz, biz yeni bir seçeneğiz, ne cumhur ne millet ortadan bodoslama gidiyoruz, göbekten gidiyoruz." dedi.

Program, milletvekili adayları Erkan Armutçu, Yasin Bahçekapılı, Murat Yıldız, Ahmet Üçüncü, Doğan Emirzeoğlu ve Utku Arslan'ın tanıtılmasının ardından tamamlandı.

Kaynak:Anadolu Ajansı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum