Meral Akşener: ''Başarısızlığı ben aldım başarıyı siz yakalayacaksınız''

İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, ATO'da gerçekleşen İYİ Parti 5. Olağanüstü Kurultayı'nda konuştu. Akşener, seçim yenilgisinin faturasını keserek, "Başarısızlığı ben aldım, artık başarıyı siz yakalayacaksınız." dedi.

Meral Akşener: ''Başarısızlığı ben aldım başarıyı siz yakalayacaksınız''
Yayınlanma:
Güncelleme:

İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, ATO'da düzenlenen Seçimli İYİ Parti Kurultayı'nda önemli açıklamalarda bulundu. Seyirci alınmayan kurultayda konuşan Akşener, seçim yenilgisinin faturasını kendisine keserek, ''Başarısızlığı ben aldım, artık başarıyı siz yakalayacaksınız.'' diye konuştu.

"YALAN DOLANA HİÇ İHTİYACIM OLMADI, KORKUM DA OLMADI''

Akşener, kürsüden yaptığı veda konuşmasında, zorluklarla dolu 30 yıllık siyasi kariyerini ve Türkiye'nin demokrasi mücadelesindeki yerini vurguladı.

Meral Akşener, konuşmasına dava arkadaşlarına ve destekçilere teşekkür ederek başladı. "Her zorlu dönemeçte gücüme güç katan arkadaşlarım, dava arkadaşlarım... Kurultaya hoş geldiniz." diyen Akşener, sözlerine şu cümlelerle devam etti:

"Yalan dolana hiç ihtiyacım olmadı. Korkum da olmadı. Ecel ne bir nefes önce ne bir nefes sonrasıdır."

Kariyeri boyunca ahlaki değerlere ve Cumhuriyet ilkelerine bağlı kaldığını belirten Akşener, "Mesele millet, memleket olduğunda inandığım yolda yürümekten çekinmedim." dedi.

aksenerrr.jpg

''MİLLETİN SESİNİ HER ZAMAN TEMSİL ETMEYE ÇALIŞTIK''

Kadın olarak yaşadığı zorlukları ve mücadelesini de paylaşan Akşener, "30 yıl boyunca kadın olarak zorluklarla, iftiralarla karşılaştım. Her devrin fırsatçılarıyla, ahlaksızlarıyla, zalimleriyle mücadele ettim." şeklinde konuştu.

Türkiye'nin içinde bulunduğu duruma da dikkati çeken Akşener, "Türkiye göz göre göre ateşe atılmasın diye iktidar da dahil olmak üzere bizzat gittim söyledim." ifadelerini kullandı. Ayrıca, partili cumhurbaşkanlığı sisteminin tehlikelerine dikkat çeken Akşener, milletin sesini her zaman temsil etmeye çalıştığını vurguladı.

iyi-parti.jpg

"UMUTLUYUM!"

Akşener, son olarak partisinin geleceği için umutlu olduğunu belirterek, "Bugünden sonra bu evi siz koruyacaksınız, siz ayakta tutacaksınız. Yolunuz, bahtınız açık olsun, Allahaısmarladık." sözleriyle konuşmasını noktaladı.

iyi-parti2.jpg

Düşük heyecanlı geçen ve seyirci alınmayan İYİ Parti Kurultayı'nda delegelerin mutsuzluğu gözlerden kaçmadı. anadolugazete.com.tr ekibi, İYİ Parti 5. Olağanüstü Kongreyi, ATO'da canlı takip etti.

 İnternet Editörü
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.