İYİ Parti Başkanı Akşener: Ben Başbakan olacağım

Ankara Etimesgut'ta 7 Proje - 47 bin 970 konut için temel atma töreni gerçekleştirildi. Mansur Yavaş'ın ev sahipliğinde gerçekleşen törene;Millet İtitfakı'nın13. cumhurbaşkanı adayı Kemal Kılıçdaroğlu ve İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener'de katıldı.

İYİ Parti Başkanı  Akşener: Ben Başbakan olacağım
Yayınlanma:

Ankara Etimesgut'ta 7 Proje - 47 bin 970 konut için temel atma töreni gerçekleştirildi. Mansur Yavaş'ın ev sahipliğinde gerçekleşen törene; Millet İttifakı 13. Cumhurbaşkanı adayı Kemal Kılıçdaroğlu ve İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener ve çok sayıda vatandaş katıldı.

Meral Akşener konuşmasında vatandaşlardan oy istedi.

Muhammed Yakut iddialarına cevap

Son günlerde Türkiye'nin gündemine bomba gibi düşen "Delilerin Delisi" lakaplı Muhammed Yakut'un iddiaları hakkında şu ifadeleri kullandı:

"Muhammed Yakut'un iddialarını izledim. Bu iddiaların binde biri gerçekse sokakta gezemez bu arkadaşlar. Bu ülkeyi yönetenlere ne olmuş. Harama el uzattınız ama edep yerlerin açılır. Haramın dibine gidilmiş. Eğer doğruysa sokakta gezemeyecek insanlar dönüp bize iftira atıyorsa batsın bu dünya."

Akşener'den İnce'ye destek

Muharrem İnce'nin sosyal medya üzerinden yapılan linç kampanyasına hak vermediğini ve ittifaka katılmasını istediğini belirten Akşener, "Muharrem İnce'nin Millet İttifakı içerisinde yer almasını çok arzu ederdim, halen isterim. Linç edilmesini ise doğru bulmuyorum." dedi.

Törende ayrıca Mansur Yavaş, Kemal Kılıçdaroğlu ve Meral Akşener konuşma yaptı.

Kaynak:Bülten

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.