MHP Ankara Milletvekili Taşlıçay: İsteğim memleketimin, milletimin bahtiyar olması

MHP Ankara Milletvekili Nevin Taşlıçay, meclis genel kurulunda yaptığı konuşmada, "Dilerim ki depremin yaralarını sarmaya çalışırken gireceğimiz bu seçim; insanımızın, vatanımızın ve tabiatımızın yeniden ayağa kalmasına vesile olsun" dedi.

MHP Ankara Milletvekili  Taşlıçay: İsteğim  memleketimin, milletimin bahtiyar olması
Yayınlanma:

MHP Ankara Milletvekili Nevin Taşlıçay, Türkiye Büyük Millet Meclisi (TBMM) genel kurulunda konuştu.

27. Dönem MHP Ankara Milletvekili Nevin Taşlıçay, "Depremin yaralarını sarmaya çalışacağız" diyerek, "14 Mayıs seçim tarihinin olmasının yanı sıra kalbe şifa annelerin, bedene şifa eczacıların ve toprağa şifa çiftçilerin günü. Dilerim ki depremin yaralarını sarmaya çalışırken gireceğimiz bu seçim; insanımızın, vatanımızın ve tabiatımızın yeniden ayağa kalmasına vesile olsun. Birbirimize yara açmak için değil yaraları sarmak için yarışılsın" dedi.

"İSTEĞİM ; MEMLEKETİMİN, MİLLETİMİN BAHTİYAR OLMASIDIR"

MHP Ankara Milletvekili Nevin Taşlıçay, siyasete ilişkin şunları söyledi:

"Siyaset; anne kalbiyle çiftçi ellerinin maharetiyle şifa sunan eczacıların hassasiyetiyle yapılsın. Kalbimizin kaplayan ortak acının ortak ilacı insanlarımıza ulaşsın. Karnı bu topraklarda doymuş kalbi bu topraklarla yoğurulmuş bir milletvekili bir eczacı hepsinden önemlisi bir anne olarak isteğim ; memleketimin, milletimin bahtiyar olmasıdır. 27. Dönemdeki ilk konuşmam olan yeminle bugünkü son konuşmamım yekünü olarak, duam odur ki; her insanımız birbirine şifa olsun. Yüce Türk milleti ve Türkiye Cumhuriyeti ilelebet var olsun."

Kaynak:Bülten

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum