MHP, seçim sürecinde halka yerel televizyon ve radyolarla seslenecek

MHP'nin seçim sürecinde yerel televizyon ve radyolarla ortak canlı yayınlar yapacağı açıklandı.

MHP, seçim sürecinde halka yerel televizyon ve radyolarla seslenecek
Yayınlanma:

MHP'nin yaptığı açıklamada, Genel Başkan Devlet Bahçeli'nin talimatları doğrultusunda seçim çalışmalarının kararlı ve gayretli bir şekilde sürdürüldüğü ve medya planlamasının tamamlandığı belirtildi. Bu kapsamda, yerel televizyon ve radyolarla ortak canlı yayınlar gerçekleştirilerek halka ulaşılacağı ifade edildi.

Yerel basının toplumsal barışın ve milli değerlerin tesis edilmesine yönelik samimi, sorumlu ve duyarlı tavrının, MHP'nin temel konulardaki görüş ve politikalarını yerel medya aracılığıyla halkla paylaşmasını daha uygun hale getirdiği vurgulandı.

Yerel basının doğrudan halka ulaşma potansiyelinin yüksek olmasının MHP ve Cumhur İttifakı'nın faaliyetlerini paylaşmak için değerli bir platform haline getirdiğine dikkat çekilen açıklamada, MHP'nin parti politikalarını da bu platform üzerinden paylaşacağı kaydedildi.

Seçimlere giden süreçte MHP'nin, görüşlerini kamuoyuna sunacağı ortak canlı yayınlarla, toplam 60 televizyon ile 45 radyo kanalı üzerinden aynı anda gerçekleştirilecek programlarla millete sesleneceği belirtildi. Aynı yayın gruplarının tüm sosyal medya mecralarının da yayınların kapsamı dahilinde olacağı açıklandı.

MHP'nin düzenleyeceği ortak canlı yayınların, genel siyasi gündem, ekonomi politikaları, Cumhurbaşkanlığı Hükümet Sistemi, yeni anayasa, dış politika ve Türk dünyası, kadın, gençlik, aile ve engelli politikaları, tarım, afetler ve iklim değişikliği gibi konu başlıklarında yapılacağı belirtildi.

10 bölümden oluşacak programlarda, MHP'nin görüşleri, çalışmaları ve vaatlerinin paylaşılacağı ve vatandaşlara doğrudan erişme imkanı sağlanacağı ifade edildi. Ayrıca, yerel medyanın MHP'nin temel meselelerle ilgili politikalarını paylaşmak için değerli bir mecra olduğu ve MHP'nin bu mecra üzerinden parti politikalarını paylaşacağı belirtildi.

devlet-bahceli.jpg

Açıklamada, şunlar kaydedildi:

"Siyasi tarihimizde seçimlerle alakalı kampanya ve propaganda faaliyetleri dikkate alındığında ilk kez böylesine geniş kapsamlı bir medya ve yayın çalışmasının yapıldığı strateji de yine ilk kez Milliyetçi Hareket Partisi tarafından uygulamaya geçirilmiş olacaktır.

Çoğu yayın grubu ve medya organının sosyal ve siyasi hayatımızla birlikte, toplumsal huzurumuza da verdiği zarara karşılık benimsediğimiz bu yöntemle, tasvip etmediğimiz yayın politikalarına karşı olan duruşumuz daha anlamlı bir hal alacaktır.

Günümüz şartlarında medyanın içerisine düştüğü açmaz karşısında Milliyetçi Hareket Partisi, daha samimi bulduğu ve her daim destekçisi olduğu tüm yerel medya organlarıyla beraber, ülkemiz açısından büyük önem verdiği Cumhurbaşkanlığı ve 28. Dönem Milletvekili Seçimlerine yönelik tutumunu da bir başka alanda daha göstermiş olacaktır.

Haftalık olarak ilan edeceğimiz programlarımızdan ilki 10 Nisan 2023 Pazartesi günü Genel Merkezimizden yapılacak canlı yayınla başlayacak ve diğer programlara ait bilgiler, süreç içerisinde kamuoyu ile paylaşılacaktır."

Kaynak:Anadolu Ajansı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.