MHP'de beklenen istifa geldi

İstifası istenen Saffet Sancaklı partisinden istifa etti.

MHP'de beklenen istifa geldi
Yayınlanma:

Milliyetçi Hareket Partisi Kocaeli Milletvekili Saffet Sancaklı’nın Yerel seçimlerle ve Cumhur İttifakı ile ilgili yaptığı iddia edilen açıklama sonrası MHP Lideri Bahçeli, Sancaklı’nın futbolculuk dönemine atıfta bulunarak "Futbol hayatında 3 büyük kulüpte oynama geleneğini siyasette de mi sürdürmek istiyor." demişti.

AÇIKLAMALARI YALANLAMIŞTI İSTİFASI İSTENDİ

Sancaklı daha sonra sosyal medyadan yaptığı açıklamada, bahsi geçen şekilde bir açıklama yapmadığını bu konuyu medyanın algı operasyonun oluşturduğunu söyledi ve hukuk önünde bu isimlerle hesaplaşacağını söyleyerek cumhur İttifakı’nın ve Devlet Bahçeli’nin emrinde olduğunu söylemişti.

MHP Genel Başkan Yardımcısı, MHP İstanbul Milletvekili Semih Yalçın ise resmi X hesabından Saffet Sancaklı’nın istifasının istendiğini aktardı.

Saffet Sancaklı, Semih Yalçın’ın açıklamasının ardından geçen kısa bir sürenin ardından partisinden istifa ettiğini dile getirdi. Sancaklı, sosyal medyadan yaptığı açıklamada ayrıca MHP’ye ve MHP Lideri Devlet Bahçeli’ye bağlılığının devam ettiğini de aktardı.

Kaynak:Haber Merkezi

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.