MHP’li Özgür Bayraktar hemşehrileriyle buluştu

Kırşehir Mucurlular Derneği’ni ziyaret eden MHP Ankara 2. Bölge 2. Sıra Milletvekili Adayı Özgür Bayraktar, seçim sürecinde hemşehrilerinden aldığı desteğin önemli olduğunu söyledi.

MHP’li Özgür Bayraktar hemşehrileriyle buluştu
Yayınlanma:

HABER: ESRA SARI

MHP Ankara 2. Bölge 2. Sıra Milletvekili Adayı Özgür Bayraktar, başkent ilçelerine ziyaretlerine devam ediyor. Bir yandan da Kırşehirli hemşehrileriyle buluşan Bayraktar, Mucurlular Derneği’ni ziyaret etti.

mucur2.jpeg

Kırşehir Mucurlular Derneği Genel Başkanı Veysel Eken, dernek yöneticileri ve Kırşehirlilerin bulunduğu ziyarette, 14 Mayıs seçimlerinin ülkemiz için hayırlı olması dileğinde bulunan Milletvekili Adayı Özgür Bayraktar, “Cumhurbaşkanı ve 28. Dönem Milletvekili Genel Seçimleri ülkemiz için büyük önem taşıyor. Cumhuriyetimizin 100. Yılı olması nedeniyle de bu seçimlerin tarihi bir yönü var. Ankara’nın ilçelerini dolaşarak vatandaşlarımızdan hem destek istiyoruz hem de oylarına talip oluyoruz. Bu mücadeleyi verirken Kırşehirli hemşehrilerimin yanımda yer aldığını görmek ve bilmek bana güç veriyor. Hepinize teşekkür ediyorum” dedi.

mucur.jpeg

Kaynak:Bülten

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.