MHP'nin Kırşehir milletvekili adayları açıklandı

MHP 28. Dönem Milletvekili aday listesinin yayımlanmasının ardından il il milletvekili adayları merak konusu oldu. MHP Kırşehir milletvekili adayları kimdir?

MHP'nin Kırşehir milletvekili adayları açıklandı
Yayınlanma:

Milliyetçi Harekat Partisi (MHP) 28. Dönem Milletvekili aday listesinin yayımlanmasının ardından il il milletvekili adayları merak konusu oldu. Peki, MHP Kırşehir milletvekili adayları kimdir? MHP Kırşehir'den kaç aday çıktı?

MHP KIRŞEHİR MİLLETVEKİLİ ADAYLARI

1- Ali Aydın Akpınar

2- Mehmet Ay

KIRŞEHİR MİLLETVEKİLİ ADAYI ALİ AYDIN AKPINAR KİMDİR?

Ali Aydın Akpınar, 1960 yılında Kaman ilçesine bağlı Değirmenözü köyünde doğdu. İlköğrenimini köyünde tamamladıktan sonra ortaöğrenimini Kaman Lisesi'nde tamamladı. 1977 yılında liseden mezun oldu ve Ankara Üniversitesi Hukuk Fakültesi'nde hukuk diplomasını aldı.

aydin-akpinar-kimdir-001.png

KIRŞEHİR MİLLETVEKİLİ ADAYI MEHMET AY KİMDİR?

Mehmet Ay, 1980 yılında Türkiye'nin Çiçekdağı'nda doğdu. İmam Hatip mezunudur ve aynı zamanda hafızdır. 1998 yılında Milliyetçi Hareket Partisi'ne (MHP) katıldı ve 24 yıllık siyasi kariyeri boyunca parti içinde çeşitli görevlerde bulundu. Evli ve üç çocuk babası olan Mehmet Ay, Türkiye'nin birçok büyük firmasında saha ustası ve şefi olarak çalışmış, birçok başarılı projede yönetici olarak yer almıştır. Aynı zamanda içme suyu hatları ve yol yapımı konusunda uzmanlaşmış Aylar İnşaat firmasının da sahibi olup, İl Özel İdaresi Genel Kurulu üyesi olarak birçok köyün su sorununun çözümüne önemli katkılarda bulunmuştur. İnşaat sektöründeki bilgi ve tecrübesiyle Mehmet Ay, İl Özel İdaresi İl Genel Meclisi üyesi olarak görev yaparak birçok köyde su sorununun çözümünde etkin rol oynamıştır.

mehmet-ay-001.png

 İnternet Editörü
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.