Muharrem İnce hakkında şok iddia

Muharrem İnce'den cevap gecikmedi. Muharrem İnce hakkında çıkan şok iddiaya cevap verdi işte detaylar…

Muharrem İnce hakkında şok iddia
Yayınlanma:
Güncelleme:

YouTube platformunda paylaştığı videolarla dikkat çeken Ali Yeşildağ, adı siyaset dünyasında gündeme bomba gibi düşmeye devam ediyor.

Ali Yeşildağ'ın, 14 Mayıs seçimlerinde Cumhurbaşkanlığı için aday olan Memleket Partisi Genel Başkanı Muharrem İnce hakkında, cinsel içerik barındırdığı iddia edilen bir video yayınlayacağına dair söylemleri, siyasi krize neden oldu.

Yaptığı açıklamada, "Önce bel altına gitmeyecektim, ancak şu anda her şey serbest gibi. Toplumun her şeyi öğrenmesi gerekiyor. Yarın saat 12:00'de, Muharrem İnce'nin özel hayatına ait bir bölümü paylaşacağım. Lütfen, çocukları bu içerikten uzak tutun" şeklinde konuştu.

Muharrem İnce'nin tepkisi gecikmedi. İnce, "Elinizdeki hangi sahte belge, hangi sahte dekont, hangi uydurma görüntü varsa; bir dakika bile beklemeden yayınlayın. Benim dürüstlüğüm konusunda şüphem yok. Hayatım, sizin ağababalarınızla mücadeleyle geçti. Ne FETÖ'ye, ne PKK'ya, ne de Hizbullah'a boyun eğmedim, eğmem. Hepinizle adalete varacak bir mahkeme önünde yüzleşeceğim" şeklinde karşılık verdi.

İlgili Haberler

Kaynak:Bülten

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum