MYP Lideri Yılmaz: 'Ne oldu da şimdi laiklik kötü bir şey oldu' haberi

Muhafazakar Yükseliş Partisi (MYP) Lideri Ahmet Reyiz Yılmaz, yazılı bir açıklama yaptı. Yılmaz yaptığı açıklamada, “Hırvatistan ile 1 milyar ticaret...

MYP Lideri Yılmaz: 'Ne oldu da şimdi laiklik kötü bir şey oldu' haberi
Yayınlanma:
Güncelleme:

Muhafazakar Yükseliş Partisi (MYP) Lideri Ahmet Reyiz Yılmaz, yazılı bir açıklama yaptı. Yılmaz yaptığı açıklamada, “Hırvatistan ile 1 milyar ticaret olsa ne olur. Bindiğimiz dallar kesildi. Libya, Cezayir, Tunus ve daha nicelerine AK Parti katkıları birer birer yıkıldı. Şimdi bunun yerine Hırvatistan ya da bilmem başka hangi adı bilinmeyen ülkelerde kendimize pazar arıyoruz” dedi.
Yılmaz, “Daha düne kadar Cumhurbaşkanı elinde kitapçıkla Libya, Tunus, Mısır, Cezayir gibi ülkelere Laiklik ihraç eden demokratik anayasalar götürmekteydi. Ne oldu da şimdi Laiklik kötü bir şey oldu. Madem bu Laiklik böyle kötü bir şeydi bizden çıkartılanı başka milletlere niye sokmak istediniz diye sormak gerekir. Yatırımcıların önü önce belediyelerce kesiliyor. Kimse gel kardeşim yardımcı olalım da yatırım yap demiyor. Kim kimi çarpacak ve nasıl zorluk çıkartacak yalnızca bunun peşinde geziliyor” diye konuştu.

“SİYASETE SOYGUN VE TALAN GÖZÜ İLE BAKAN TEK MİLLETİZ”
MYP Lideri Yılmaz sözlerini şöyle sürdürdü:
“Siyaset dünyada hizmet amaçlı işleyen bir kurum iken bizde en küçük mahalle temsilciliğinden ilçe, il başkanlıklarından parti genel merkezlerine nereden neyi çarpacağız mantığı ile şekillenmektedir. Bu kokuşmuş yapı çürümüş ve her yana pis kokular yaymaktadır”. 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.