Nevzat Ceylan: Birinci sorunumuz sahipsizlik

Cumhurbaşkanlığı ve Milletvekili Genel Seçimi öncesi siyasilerin GGYD’ye ziyaretleri sürüyor.

Nevzat Ceylan: Birinci sorunumuz sahipsizlik
Yayınlanma:
Güncelleme:

Cumhurbaşkanlığı ve Milletvekili Genel Seçimi öncesi siyasilerin GGYD’ye ziyaretleri sürüyor. Genç Girişim ve Yönetişim Derneği üyeleri bu kez de AK Parti Ankara Milletvekili Adayları Nevzat Ceylan ile Barış Aydın’ı ağırladı. Başkan M. Nezih Allıoğlu ile yönetim kurulu üyelerinin tam kadro hazır bulunduğu görüşmede TÜSİAV Başkanı Veli Sarıtoprak, adaylardan Barış Aydın’dan övgüyle söz etti. Başkan Sarıtoprak, Aydın’ın STK’larda olduğu gibi siyasette de çok başarılı olacağına inandığını söylerken, Başkan Allıoğlu da, aynı zamanda dernek üyeleri Aydın’a yürekten başarı dileklerini iletti, “Siyasetin yakınında ama her siyasi görüşe eşit mesafedeyiz” dedi. AK Parti Milletvekili Adayı Barış Aydın da daha güçlü ve istikrarlı, bürokrasinin daha hızlı işlediği bir Türkiye için yola çıktıklarını ifade etti. Aydın şunları söyledi:

AYDIN: KLASİK VEKİL OLMAYACAĞIM

“Ama elbette önceliğimiz Ankara ve Ankara’nın sorunları. Ankara odaklı sorunların çözümünü sizlerle birlikte gerçekleştireceğiz. GGYD, Ankara’nın en aktif derneği ve ülkeye yeni girişimciler kazandırmak için çalışıyor. Bizim daha çok genç girişimciye, daha fazla kadın girişimciye, icat çıkaracak insanlara ihtiyacımız var. O bakımdan sizlerin desteği, görüş ve önerisi, hatta eleştirisi bizim için önemli. Sorunun değil, çözümün parçası olmak istiyoruz. Ben milletvekili olduğumda kesinlikle sıradan bir vekil olmayacağım. Sayın Cumhurbaşkanı bana bir sorumluluk verdi; bunu hakkıyla yerine getireceğim. Ankara’mızın eksikleri var, belli noktalarda sahipsizliği var. Sağlıkta, savunmada, bilişimde daha fazla yatırıma, daha çok teknokente, esnafının sorunlarının giderilmesine ihtiyacı var. Kısacası işimiz çok. Biz bunları karşılamak üzere göreve talibiz…”

CEYLAN: ANKARA İÇİN DERTLENMELİYİZ

AK Parti Milletvekili Adayı Nevzat Ceylan da Ankara’nın birinci sorununun sahipsizliği olduğunu vurguladı. Görevleri nedeniyle Ankara’ya gelen insanların bir yabancı gibi davrandığını vurgulayan Ceylan, “Ankara’daki bürokratlar, siyasetçiler ‘kendi bölgeme ne yapabilirim’ derdinde. Dolayısıyla Ankara’nın derdi ortada kaldı. Bizim Ankara’yla ilgili derdi olan insanlara ihtiyacımız var. Şehrimizin sorunlarını tespit edip topyekün üzerine gitmek zorundayız. Bizler bunun için adayız ve sizlerle birlikte çözümün parçası olmak istiyoruz” şeklinde konuştu.

Kaynak:İHA

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.