Odabaşı deneyimlerini aktardı

31 Mart 2024 tarihinde yapılan yerel seçimde rakiplerine fark atarak seçilen iki Belediye Başkanı Erdal Beşikçioğlu ve Yakup Odabaşı, Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş’ın düzenlediği 23 Nisan resepsiyonunda bir araya geldi.

Odabaşı deneyimlerini aktardı
Yayınlanma:
Güncelleme:

ÖZEL HABER: GAMZE ERDOĞDU

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş’ın ev sahipliğinde Gölbaşı Mogan Sosyal Tesislerinde verilen 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı resepsiyonunda belediye başkanları bir araya geldi.

31 Mart 2024 tarihinde yapılan yerel seçimde rakibi Enver Demirel karşısında yüzde 56.62 oy oranıyla belediye başkanlığına seçilen Erdal Beşikçioğlu, Gölbaşı Belediye Başkanı Yakup Odabaşı’na “Belediye yönetiminde başarılı olmanın sırrını.” sordu.

anadolugazete.com.tr ekibinin “Çok hararetli bir konuşma yaptığınızı gördük. Sakıncası yoksa bizimle de paylaşır mısınız?” sorusuna Etimesgut Belediye Başkanı Erdal Beşikçioğlu, “Başkanıma yöneticilik deneyimlerini sordum. Sağ olsun, kendisi de deneyimlerini aktarıyordu. Amacımız halkımıza daha iyi nasıl hizmet ederiz, onları nasıl mutlu yaparız. Bunları sordum.” diye yanıtladı.

"ŞEFFAF VE ADİL OLMALISIN"

Gölbaşı Belediye Başkanı Yakup Odabaşı da her şeyden önce “Şeffaf ve adil olmak gerektiğini, en tartışmalı ve sıkıntılı işin ihale olduğunu” belirterek, “İhaleler kamuya açık yapılmalı. Çalışan personel arasında ayrım yapılmamalı. Halkla iç içe olunmalı. Belediye başkanı, bulunduğu beldenin hizmetkârıdır. Sosyal belediyecilik dediğimiz belediyeciliği yapmalı. Yani insana dokunabilmeli.” dedi.

Başkan Odabaşı, belediye binasına astığı borç dökümüyle ilgili olarak da “Bir art niyet yok. Belediye’nin borcunu, alacağını halkımızla paylaştık. Bize oy verenlerin neyin ne olduğunu bilmesi gerekiyor.” ifadesini kullandı.

 Muhabir
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.