Oktay, Ak Parti Gölbaş'ı Mitingin de seçmen ile buluştu

Cumhurbaşkanı Yardımcısı Fuat Oktay, muhalefeti eleştirerek, "Ne yaparsanız yapın, biz yolumuza devam edeceğiz, milletimizle devam edeceğiz." dedi.

Oktay, Ak Parti Gölbaş'ı Mitingin de seçmen ile buluştu
Yayınlanma:

Türkiye Cumhurbaşkanı Yardımcısı Fuat Oktay, muhalefeti eleştirerek, ne yaparlarsa yapsınlar hükümetin Türkiye halkıyla çalışmaya devam edeceğini belirtti. AK Parti Ankara'dan milletvekili adayı olarak gösterilen Oktay, AK Parti Gölbaşı İlçe Başkanlığı'nın yeni hizmet binasının açılış törenine katıldı. Açılış öncesi düzenlenen mitingde konuşan Oktay, Türkiye'nin ve Türk milletinin geleceği, birliği, kalkınması, güçlenmesi için çalıştıklarını, Ankara'yı dünden daha iyi bir yer haline getirmek için hep birlikte çalıştıklarını söyledi. Her alanda tarih yazdıklarını ve bu tarihin 20 yılda ders olarak okutulacağını da dile getirdi.

aa-20230507-31073104-31073091-cumhurbaskani-yardimcisi-oktay-ak-parti-golbasi-mitinginde-konustu.jpg

Oktay, muhalefetin Türkiye ve halkı için hayırlı olan hiçbir şeyi istemediğini belirtti. Muhalefetin vaatlerini eleştirdi ve bunların sadece Türkiye'nin ilerlemesini engelleme sözü verdiğini iddia etti. PKK ve FETÖ gibi terör örgütlerine söz vermekle de suçladı. Oktay, bu örgütlerin arkasında olduğuna inandığı ABD, İngiltere, Fransa ve hatta Avrupa Birliği ve Almanya'nın isimlerini verdi.

aa-20230507-31073104-31073103-cumhurbaskani-yardimcisi-oktay-ak-parti-golbasi-mitinginde-konustu.jpg

Oktay, muhalefetin Türkiye'nin kullandığı İHA'lar ve silahlı insansız hava araçları da dahil olmak üzere askeri teknoloji hakkındaki yorumlarına da değindi. Bu teknolojilerin Türkiye sınırlarının güvenliğini sağlamak ve terörle mücadele için çok önemli olduğunu iddia etti. Oktay, muhalefetin soğan, patates gibi tarım ürünlerine karşı tavrını eleştirerek, bunların ülke için askeri teknoloji kadar önemli olduğunu söyledi.

aa-20230507-31073104-31073100-cumhurbaskani-yardimcisi-oktay-ak-parti-golbasi-mitinginde-konustu.jpg

Oktay, Türkiye'nin teknolojisinin gelişmesinde nitelikli genç mühendislerin rolüne de değindi. Muhalefeti bu alanda liyakat ve vasıfların önemini anlamamakla eleştirdi ve hükümet yetkilileri hakkında asılsız iddialarda bulunarak Türkiye'nin ilerlemesini baltalamaya çalışmakla suçladı. Oktay, muhalefeti gizli gizli yurtdışı gezilerinin amacını açıklamaya davet etti ve onları karanlık oyunlara bulaşmak ve dış güçlere gizli sözler vermekle suçladı.

aa-20230507-31073104-31073101-cumhurbaskani-yardimcisi-oktay-ak-parti-golbasi-mitinginde-konustu.jpg

Kaynak:Anadolu Ajansı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.