Özel: Gazetecileri İtalya'ya İstanbul için götürdü

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu’nun gazetecileri uçak kiralayıp İtalya’ya götürmesinin yankıları sürüyor.

Özel: Gazetecileri İtalya'ya İstanbul için götürdü
Yayınlanma:

CHP Genel Başkanı Özgür Özel, TGRT Haber Ankara Temsilcisi Fatih Atik'in sorusuna verdiği yanıtta, "İmamoğlu, gazetecileri memleketine PR yapmak için götürmedi. Gazetecileri toplayıp memleketine götürse, kendisi için PR yapsa, parti için bir şey yapsa harcanan bu para eleştirilir. Ama İstanbul için, Türkiye için bir şey yapıyorlar" diye yanıtladı.

CHP Genel Başkanı Özgür Özel, İmamoğlu'nun olimpiyat oyunları için lobi yapmak amacıyla Roma'ya gittiğini vurgularken, "Aslında bu Avrupa Oyunları için protokol imzalanması ama bir yandan da olimpiyatlar için büyük bir lobicilik çalışması. Burada bu meseleyi böyle görmek lazım. İstanbul'un ve Türkiye'nin marka değerine katkıda bulunmaya çalışıyorlar." diyerek İBB başkanına destek çıktı.

NE OLMUŞTU?

Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu, 2027 Avrupa Olimpiyat Oyunları imza töreni için Roma'ya gitmiş 37'si gazeteci olmak üzere 73 kişilik bir kafile eşlik etmişti. Gidenlerin tüm masrafları İstanbul Büyükşehir Belediyesi bütçesinden karşılanmıştı.

Kaynak:Bülten

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.