Özgür Özel'den ilk teşekkür ziyareti memleketi Manisa'ya

CHP Genel Başkanı Özgür Özel, 31 Mart yerel seçimlerinin hemen ardından ilk teşekkür ziyareti için yarın memleketi Manisa’ya gitmeyi planlıyor.

Özgür Özel'den ilk teşekkür ziyareti memleketi Manisa'ya
Yayınlanma:

31 Mart yerel seçimlerinde CHP, Türkiye genelinde oyların yüzde 37,7’sini alarak birinci parti konumuna yükseldi. CHP, tarihinde ilk defa kazandığı birçok belediye ile birlikte toplamda 14 büyükşehir belediyesi, 21 il belediyesi ve 337 ilçe belediyesinde başkanlığı ele geçirdi.

Özel’in memleketi Manisa, CHP'nin kazandığı büyükşehirlerden biriydi ve tarihsel bir başarıya imza atıldı. Manisa Büyükşehir Belediye Başkanlığı seçiminde CHP adayı Ferdi Zeyrek, oyların yüzde 57,29’unu alarak başkanlık koltuğuna oturdu. Ayrıca Manisa'nın 17 ilçesinden 14'ünde de CHP'li belediyeler seçimi kazandı. Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Zeyrek, mazbatasını Manisa Adliyesi'nde düzenlenen bir törenle aldı.

CHP lideri Özgür Özel'in yerel seçim sonuçlarının ardından bir dizi teşekkür ziyareti gerçekleştireceği belirtiliyor. Parti kaynaklarına göre, Özel'in ilk teşekkür ziyaretini memleketi Manisa’ya gerçekleştireceği ve burada belediye ziyareti ve halkla buluşma gibi etkinlikler yapacağı ifade ediliyor.

Kaynak:Haber Merkezi

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.