Recep Akdağ: ‘Erken seçim gündemimizde yok’ haberi

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Prof. Dr. Recep Akdağ, erken seçim iddialarıyla ilgili, “Gündemimizde bir erken seçim hiç olmadı” dedi.

Recep Akdağ: ‘Erken seçim gündemimizde yok’ haberi
Yayınlanma:
Güncelleme:

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Prof. Dr. Recep Akdağ, memleketi Erzurum’a gelerek Spor Toto 3. Lig’de şampiyon olan B.B. Erzurumspor yönetimini beraberindeki AK Parti Erzurum Milletvekili Zehra Taşkesenlioğlu, Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Sekmen ve AK Parti İl Başkanı Fatih Yeşilyurt ile ziyarette bulundu. B.B. Erzurumspor tesislerinde kulüp yönetileriyle bir araya gelen Recep Akdağ, takımla ilgili bilgi alarak yöneticileri tebrik etti. Buradaki ziyaret sonrasında B.B. Erzurumspor Başkan Vekili Zafer Aynalı, Recep Akdağ’ın ismi yazılı takım formasını hediye etti.

“AK PARTİ GÖREV DEĞİŞİM BİLİNCİNİ SİYASETE GÖSTERMİŞ BİR PARTİDİR”
Çıkışta soruları gündeme ilişkin soruları cevaplandıran Recep Akdağ, “AK Parti’nin bir karakteri vardır. Biz kongrelerimizi birlik ve beraberlik içerisinde gerçekleştiririz. Parti içerisinde gerekli adımlar atıldıktan sonra genel başkanımızı seçeceğiz. Yolumuza bu şekilde devam edeceğiz. Dikkat ederseniz memlekette sayın Başbakanımızın nöbeti devretmesinden dolayı ortaya çıkan herhangi yeni problem yok. Bu AK Parti’ye has bir durum. Bir nöbet değişimi gerçekleşecek. AK Parti’nin her bir kongresinde her bir nöbet değişiminde olduğu gibi yine son derece birlik ve beraberlik içerisinde geçeceğinden yüzde yüz eminim. Daha dün uluslararası kredilendirme kurumlarından bir tanesi olan Standard And Poor's ülkenin görünümünü negatiften durağana bir üst seviyeye çevirdi. Bu ülkede her şeyin yolunda gittiğini gösteriyor” diye konuştu.

“ERKEN SEÇİM GÜNDEMİMİZDE YOK”
“AK Parti göreve başlamanın ve bırakmanın nasıl olacağını siyasete göstermiş bir partidir” diyen Recep Akdağ, erken seçim iddialarına karşılık “Gündemimizde bir erken seçim hiç olmadı” şeklinde konuştu.

“CHP 1 KASIMDA ALDIĞI OYUN BİLE ALTINDA”
CHP Lideri Kemal Kılıçdaroğlu’nun kendi meseleleriyle ilgilenmesi gerektiğini vurgulayan Akdağ, “Bu süreçte bana garip gelen bir tek konu var. Sayın Başkanımız olağanüstü kongreye gitme kararını açıkladıktan hemen sonra Cumhuriyet Halk Partisi’nin Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu apar topar medyanın karşısına çıktı ve bu meseleyle ilgili kendisine buradan bir şeyler devşirmeye çalıştı. Ben bunu gerçekten çok garipsedim. AK Parti’nin kendi iç meselesiyle ilgili bir hususta bu ne aceleydi ben hayretler içerisinde kaldım. Bunu şuna bağlıyorum; Mukabil nöbet değişimlerinde Sayın Kılıçdaroğlu boşuna medet umuyor. Ben partinin AK Parti’mizin politika geliştirme ve Ar-Ge’sinden sorumlu genel başkan yardımcısıyım. Yaptığımız tüm anketlerde Cumhuriyet Halk Partisi 1 Kasım’da aldığı oyun bile altında görünüyor. Sayın Kılıçdaroğlu kendi partisinin meseleleriyle ilgilenmeli” dedi. 

DOĞA ALCA - SELÇUK KAYA

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.