Rejim ve sistemi yine karıştırdı!

“Böyle bir başkanlık sistemini kan dökmeden bu ülkede gerçekleştiremezsiniz” sözlerinin arkasında olduğunu ifade eden CHP lideri Kılıçdaroğlu,...

Rejim ve sistemi yine karıştırdı!
Yayınlanma:
Güncelleme:

“Böyle bir başkanlık sistemini kan dökmeden bu ülkede gerçekleştiremezsiniz” sözlerinin arkasında olduğunu ifade eden CHP lideri Kılıçdaroğlu, bir kez daha sistem ve rejimi birbirine karıştırdı.

Partisinin grup toplantısında konuşan CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, “Böyle bir başkanlık sistemini kan dökmeden bu ülkede gerçekleştiremezsiniz” sözlerinin arkasında olduğunu söyledi. Bir kez daha sistem ve rejimi birbirine karıştıran Kılıçdaroğlu, "Birileri Türkiye’yi babasının çiftliği sanıyor. CHP olduğu sürece bu ülkede rejimi değiştirmeye kimse yeltenemez" dedi. Partisinin grup toplantısında başkanlık sistemi üzerinden Cumhurbaşkanı Erdoğan’a eleştirin ötesinde ifadeler sarf eden Kılıçdaroğlu, “Sen ne olmak istiyorsun? ’Ben başkan olmak istiyorum’ diyor. Böyle bir şey olabilir mi, olamaz. Sen böyle bir demokrasiyi bizim bedenimizi çiğnemeden hayata geçiremezsin. Bir tek CHP’li Meclis’te olsa sen bunu gerçekleştiremezsin” diye konuştu.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.