Resepsiyona Erdoğan, Özel, Babacan ve Davutoğlu katıldı!

TBMM’nin açılışının 104. Yılı ve 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nın yıldönümü nedeniyle TBMM’de düzenlenen resepsiyon sönük geçti. Resepsiyona liderlerden Erdoğan, Özel ve Davutoğlu katıldı.

Resepsiyona Erdoğan, Özel, Babacan ve Davutoğlu katıldı!
Yayınlanma:
Güncelleme:

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı kutlamaları sabah TBMM Başkanı Numan Kurtulmuş’un yerleşke içinde bulunan Atatürk anıtına çiçek bırakmasıyla başladı. Daha sonra siyasi parti temsilcileriyle birlikte Anıtkabir’e giden Kurtulmuş, Anıtkabir özel defterini imzaladı. Ardından TBMM’ye dönen Kurtulmuş, devlet erkanı ve yabancı misyon şeflerinin tebriklerini kabul etti.

adsiz-tasarim-18-001.jpg

Öğleden sonra saat 14’de özel oturumla toplanan Genel Kurul’u yöneten ve bir de konuşma yapan Kurtulmuş, akşam saat 19’da TBMM başkanı olması sıfatıyla tören salonunda resepsiyon verdi. Resepsiyona gelenleri eşiyle birlikte karşılayan Kurtulmuş zaman zaman milletvekilleriyle sohbet etti.

ÖZEL, BABACAN VE DAVUTOĞLU KATILDI

adsiz-tasarim-24.jpg

adsiz-tasarim-20.jpg

gl3fejnxcaa2kpb.jpeg

TBMM’deki resepsiyona Cumhurbaşkanı Erdoğan, saat 19.50 civarında geldi. Kısa bir süre TBMM Başkanı Kurtulmuş ile sohbet eden Erdoğan, salonda bulunan Özgür Özel ile kısa bir süre yan yana geldikten sonra salondan ayrıldı. Siyasi parti liderleri arasında resepsiyona Gelecek Partisi Genel Başkanı Ahmet Davutoğlu, DEVA Partisi Genel Başkanı Ali Babacan ve CHP Genel Başkanı Özgür Özel katıldı. İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, Özgür Özel ile kısa bir süre sohbet etti.

MENÜDE SICAK VERİLMEDİ

adsiz-tasarim-23-001.jpg

Reepsiyon’un menüsünde ise bu yıl sıcak olmaması dikkat çekti. Aperatif ve içli köfte dışında tatlı ve alkolsüz içecek servisi yapılan resepsiyonda salata türleri de verilmedi.

DAVET ETTİLER GELDİM

adsiz-tasarim-22-001.jpg

Ses sanatçısı Mustafa Keser resepsiyona katılan tek sanatçıydı. Keser, 29 Ekim'deki resepsiyona da katıldığını belirterek "Davete icabet ibadettir. Davet ettiler geldim" dedi.

Kaynak:Haber Merkezi

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.