Saadet Partisi Ankara İl Başkanı Fatih Beyazıt seçildi

Saadet Partisi Ankara İl Başkanlığı’nın 7’nci Olağan Kongresi Çarşamba günü yapıldı. Pandemi kurallarına uygun olarak gerçekleştirilen Kongrede Av. Fatih Beyazıt Ankara İl Başkanı olarak yeniden seçildi.

Saadet Partisi  Ankara İl Başkanı Fatih Beyazıt seçildi
Yayınlanma:
Güncelleme:

Saadet Partisi Ankara İl Başkanlığı’nın 7’nci Olağan Kongresi Çarşamba günü yapıldı. Pandemi kurallarına uygun olarak gerçekleştirilen Kongrede AV. Fatih Beyazıt Ankara İl Başkanı olarak yeniden seçildi. Yeni dönemde yeni planları ile çalışmalarına devam edeceklerini ifade etti.

Çarşamba günü gerçekleştirilen Saadet Partisi Ankara İl Başkanlığı 7’inci Olağan Kongresinde pandemi önlemleri dolayısıyla sadece delegelerin katılımı ile gerçekleşti. Tekrar seçilen Av. Fatih Beyazıt, önümüzdeki dönemlerde Ankara’da çalınmadık kapı bırakmayacaklarını belirterek Ankara’da yapacakları çalışmalara daha hareketli bir teşkilat kuracaklarını belirtti.

YAŞANANLAR TOPLUMUMUZUN DEĞİŞMESİNE SEBEP OLUYOR

Saadet Partisi Ankara İl Başkanı Av. Fatih Beyazıt, Ülkemizin son birkaç yılda ekonomik, sosyal, siyasi başta olmak üzere pek çok değişimi geride bıraktığını ifade ederek, “Yaşanan gelişmeler ile toplumumuzun yaşam pratikleri, alışkanlıkları, yarına dair beklentileri ve düşünce dünyası da değişmiş oldu. Şimdi önümüzde yeni hedefler, yeni yollar var. Geçtiğimiz dönemde, gerek seçim çalışmalarında gerek seçim mahali dışındaki faaliyetlerimizde aldığımız dersler ışığında eksik bıraktıklarımızı tamamlamaya, doğru yaptıklarımızı ise güçlendirmeye çalışacağız” dedi.

OLAN KADROMUZU GÜÇLENDİRECEĞİZ

Yaşanan her gelişme karşılığında toplumun zihin yapısının ve algısının bir miktar değişime uğradığını vurgulayan Beyazıt, var olan teşkilat kadrosunu en iyi şekilde değerlendireceklerinin ve yeni arkadaşlar dâhil ederek kadroları güçlendireceklerinin altını çizdi.

KURTULUŞ SAADET PARTİSİ’NDEN GEÇİYOR

Ülkemizin içinde bulunduğu kriz ortamından kurtuluşunun Saadet Partisinden geçtiğine inandıklarını kaydeden Beyazıt, “Türkiye’nin dibe çökmüş ekonomisini, yarınları heba etmiş eğitim sistemini, köşeye sıkışmış dış politikasını, ranta dayalı  betondan ibaret üretimini ancak Saadet Partisi’nin ortaya koyacağı reçeteler ile kurtarabiliriz. Ancak her şeyden önce toplumumuzun da bu reçete güven duyması, bu kurtuluşa inanması gerekiyor. Milletimizin kendisine dayatılan bu sistemin yoksulluk ve yalnızlık olduğunu her geçen gün daha iyi anlıyor” şeklinde konuştu.

TARİH TEKERRÜR EDER

Ankara’da teşkilat mensuplarıyla tüm ilçelere ulaşmaya çalışacaklarını ifade eden Beyazıt, daha önce Refah Partisi’nin iktidarını kazanmasını sağlayan mahalle teşkilatlarımıza inanıyoruz ki yine tarihin tekerrürüne neden olacak çalışmalar ile vatandaşımıza ulaşacaklarına inandıklarını vurguladı.

ANKARA’DA ULAŞILMAYAN BİR KİŞİ DAHİ KALMAYACAK

Türkiye’nin kalbi Ankara’da ulaşılmayan bir kişi bırakmayacaklarını vurgulayan Beyazıt, “Türkiye’nin kalbinde, sıkılmadık el, dokunmadık yürek, dinlemedik dert, işitmediğimiz ah kalmayacak. Ulus’tan Elmadağ’a, Çankaya’dan Kızılcahamam’a, Altındağ’dan Güdül’e Ankara’da Saadet’in çağrısını duymayan kalmayacak. Çünkü davamızın tarihi de bize açıkça gösteriyor ki Saadet’in iktidarı Ankara’dan geçiyor” ifadelerini kullandı.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.