Şenel: Her kesimden oy istiyorum

Millet İttifakı’nın Keçiören Belediye Başkan Adayı Güçlü Şenel, 31 Mart Yerel Seçimlerinde vatan, Atatürk ve cumhuriyet paydasında bir araya gelen her kesimden oy istediğini belirtti.

 Şenel: Her kesimden oy istiyorum
Yayınlanma:
Güncelleme:

Millet İttifakı’nın Keçiören Belediye Başkan Adayı Güçlü Şenel, 31 Mart Yerel Seçimlerinde vatan, Atatürk ve cumhuriyet paydasında bir araya gelen her kesimden oy istediğini belirtti. Şenel, “Biliyorum gerçek ülkücüler de benimle. Türk milliyetçileri gerçek kardeşlerine oy verecek ve onları sandığa gömeceğiz” dedi. Şenel, rakibi Turgut Altınok için ise “Efsane olunmaz, efsane doğulur. Ben de inşallah efsane dediklerini torun bakmak üzere evine göndereceğim” diye konuştu.

Seçim çalışmalarını sürdüren Şenel, dün Kuyubaşı Seçim Koordinasyon Merkezi’nin açılışını gerçekleştirdi. Şenel, açılışta yaptığı konuşmada, “Seçime bir hafta kaldı. Bir hafta sonra şapka düşecek ve kel görünecek. Gönüllerden çıkanlar bayrak asarak oy alamazlar. Biz gönüllerdeyiz” dedi. Şenel, “Bu küçücük dükkânda kardeşlerim çalışıyor ancak görüyorsunuz bizi bayraklara boğdular. Kendi bayraklarımızı asacak yer bulamıyoruz. Bayraklarla oy kazanılmaz. Pankart keserek de oy alınmaz. Keçiören’e güçlü bir gelecek lazım Güçlü gelecek için de Güçlü başkan lazım” diye konuştu.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.