Soyludan Kılıçdaroğlu’na yeni isim! Bay kemal gitti bakın ne geldi...

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu seçimlerin ertesi gününde sosyal medya hesabından seçmenlere mesaj verirken masaya vurdu. Süleyman Soylu bugünkü yaptığı açıklamasında bu duruma göndermede bulundu.

Soyludan Kılıçdaroğlu’na yeni isim! Bay kemal gitti bakın ne geldi...
Yayınlanma:

Kılıçdaroğlu videolu mesajında masaya vurarak "Buradayım be buradayım. Siz de buradasınız. Vallahi de billahi de sonuna kadar mücadele edeceğim. Buradayım." Sözlerine bulunmuştu.

Kılıçdaroğlu'nun masaya vurması akıllara Mustafa Sarıgül'ü getirirken sosyal medyada video hakkında çeşitli geyikler döndü.

Bu geyiklere son olarak İçişleri Bakanı Süleyman Soylu da katıldı. Soylu, AK Parti Beyoğlu ilçe başkanlığını ziyaret ederek konuşma yaptı. Soylu burada Kılıçdaroğlu'nun masaya vurduğu anı tiye alarak Kılıçdaroğlu'nun masaya vurarak yaptığı açıklamaya göndermede bulunan Soylu, aynı şekilde masaya vurdu. Etrafındaki insanlar kahkahaya boğuldu.

Soylu daha sonra "Kıymetli dava arkadaşlarım çok çalışacağız, çok gayret göstereceğiz, çok mücadele edeceğiz ve masaya vuran 'Pat pat Kemal'e de bir cevap vereceğiz inşallah" diye konuştu.

Kaynak:Bülten

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.