Şu ekibin bulunduğu yere terörist girebilir mi?

Millet İttifakı Ankara Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Mansur Yavaş, 31 Mart Yerel Seçimleri için çalışmalarını sürdürüyor.

Şu ekibin bulunduğu yere terörist girebilir mi?
Yayınlanma:
Güncelleme:

Haftanın her günü mutlaka Ankara’nın her yerini gezerek vatandaşlarla buluşmaya özen gösteren Yavaş, Pazar günü son olarak Temelli’yi ziyaret etti. Burada esnaf ve vatandaşla bir araya gelen Yavaş, bölgedeki sorunları birinci ağızdan dinleyerek, projelerini anlattı. Temelli’de vatandaşlarla buluşan Yavaş, 31 Mart’ta yapılacak seçimin devletin bekasıyla bir alakasının olmadığını söyleyerek konuşmasına başladı. Yavaş, “Bunun bekayla mekayla uzaktan yakından hiçbir alakası yok. Bu arkadaşımız MHP eski milletvekili, belediye başkan adayımız MHP eski milletvekili. Bizim geldiğimiz köken belli, CHP ve İYİ Parti bir araya gelerek Millet İttifakı’nı kurdu. Eğer bu ülke herhangi bir şekilde tehlikeye düşerse, bekamız tehlikeye düşerse, bu otobüsün üzerindekiler ve burada toplananlar hangimiz hükümetimizin devletimizin arkasında durmaz” diye konuştu.

 60 MİLYONA 6 İLÇE AYAĞA KALKARDI

Konuşmasında Ankara’ya yapılan fuzuli yatırımlara dikkat çeken Mansur Yavaş, “Bir kapı var, mahkemede bilir kişinin eline geçmiş oradan gördüm raporu.  60 milyon liraya bir kapı yaptırmışlar. 60 milyona Ankara’nın 6 tane ilçesi ayağa kalkardı” dedi. Yenimahalle Belediyesi Başkanı Fethi Yaşar’ın belediyeyi AK Parti’den aldığını hatırlatan Yavaş, “Ne işçi çıkardı, ne de başka bir şey yaptı. Çalışıp duruyor ve vatandaş da memnun. Yok teröristleri alacakmış. Şu ekibin bulunduğu yere terörist yanaşabilir mi? Anlatacağınız projeniz olsun. Deyin ki biz size daha iyi hizmet edeceğiz ama tükenmişlik ortaya çıkınca, anketleri gördükçe maalesef diller de kirlenmeye başladı. Beni tanıyorsunuz. Ben o uslüba hiçbir zaman girmedim girmiyeceğim. Bize yakışmaz. İnsanları ötekileştirmek bize yakışmaz. 31 Mart akşamı en az 10 puan farkla kazanacağız. Asla zafer kazandık demeyeceğiz” ifadelerini kullandı.
 

Kaynak:Basın Bülteni

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.